nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik képtelenek lazítani

Csillagjegyek, akik képtelenek lazítani

Tele vannak energiával, mindig 1000 fokon pörögnek.

Bak

A hatékonyság és a munkamorál szempontjából a Bak sem szeret lustálkodni. Nemcsak elvégzi, de kedveli is a kemény munkát, hiszen úgy tartja, csak így lehet sikeres. Az ambiciózus Bak számára nincs lehetetlen, és a szabadidejét is rendszerint tevékenyen tölti. Szó szerint egy pillanatra sem ül le, ami néha zavaró a környezete számára.

Csillagjegyek, akik nem bírnak leülni

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos az egyik legmotiváltabb jegy, ő az, akit nem kell külön noszogatni, mindig tettre kész. A motivációja belülről fakad, a halogatás számára ismeretlen fogalom, mindig mindent azonnal el akar intézni. Ha a tettek emberéről beszélünk, a Kos egészen biztosan az egyik legjobb példa rá.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten igényes mindenre, amit kiad a kezéből: legyen az a munkája vagy bármi, amit a szabadidejében szívességből csinál. Habár a lelkesedése és az energiája erősen függ az aktuális érzelmi állapotától, alapjáraton elszánt, és jól teljesít. Szereti és igényli is azt, hogy ő irányítsa a dolgokat, akkor is, ha ez plusz energiabefektetéssel jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top