nlc.hu
Horoszkóp

Éves szerelmi horoszkóp

2021 nagy szerelmi horoszkópja

Mit üzennek a csillagok, ha már van párod, és ha még nincs párod? 2021-ben egész máshonnan indul mindenki, mint bármelyik előző évben. Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed a párodat, biztosan átértékeltél egy csomó dolgot. Köztük a párkapcsolat jelentőségét és szerepét is…

KOS:

Ha már van párod: 2021 első felében annyira el leszel foglalva önmagaddal és a munkáddal, hogy a párod jogosan neheztelhet rád. Annyi kritikát fogsz kapni tőle, hogy kb. augusztusban kapcsolsz, hogy igaza van, és megpróbálod helyre hozni a kapcsolatotokat. Jól teszed, ha minden létező módon kényezteted, nehogy elhagyjon. Szerencsére ősszel újra „beköltözik” hozzátok szerelem és a szenvedély.

Ha még nincs párod: 2021 azzal indul, hogy magadat kell rendbe raknod. A munkád, a közérzeted, a kondíciód előnyt élvez. Emellett nem sok kapacitásod és kedved lesz párt keresni. Valamikor augusztusban támad fel a vágy, hogy ismerkedj. Ráérsz akkor, mert hirtelen kitűnő konstellációk lesznek az égen, amelyek sikerrel kecsegtetnek. Azonban fontos, hogy válogass. Nem kell az elsőnek igent mondanod.

BIKA:

Ha már van párod: A bolygók szerint a párodnak elég baljóslatúan indul a 2021-es éve. Tele leszel aggodalommal és bizonytalansággal. Ettől szörnyen fogja érezni magát, és olykor szörnyen fog viselkedni. Semmiképp se vedd magadra! Maradj türelmes és segíts neki! Júniustól javulni fog a helyzet, és jó esély van rá, hogy visszatérjen a béke. Addig nagyon vigyázz, mert törékeny a kapcsolatotok!

Ha még nincs párod: 2021 elején csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki panaszkodik és tőled várja a megoldást. Ha nem akarsz megmentőt játszani, akkor ezeket az embereket ne engedd magadhoz közel! Hiszen nem olyan párkapcsolatra vágysz, amiben a sajátod mellett a másik terheit is cipeled. Júniustól jóval biztatóbb konstellációk lesznek az égen. A nagy szerelem október végén fog berobbanni az életedbe.

Éves szerelmi horoszkóp 2021-re

Éves szerelmi horoszkóp 2021-re (Fotó: Pixabay)

IKREK:

Ha már van párod: Egyikőtöknek sincs könnyű dolga. De ez nem jelenti azt, hogy túl kellene licitálnotok egymást. Az év első 2 hónapjában emlékeztesd magad és a párodat is, hogy egy csónakban eveztek! Ne engedjétek be az egzisztenciális gondokat! Márciustól sokkal könnyebb lesz. Csodás nyár vár rátok. Visszanyeritek a derűt és a derűlátást. Innentől semmi sem akadályozhatja meg, hogy boldogok legyetek.

Ha még nincs párod: Sürgősen tisztázd, hogy intellektuális vagy testi kapcsolatra vágysz! Ugyanis egész évben ismerkedhetsz. Furcsa és hajmeresztő sztorikkal találkozhatsz. Megoszthatod, kicserélheted a gondolataidat, de fizikai vonzalom nélkül ez maximum barátság, és nem párkapcsolat. Utóbbi és a szerelem csak az év végén vár rád. Akkor viszont elementáris erővel találja el szívedet. Végre…

RÁK:

Ha már van párod: Sok minden változott tavaly. Nem csak a világ, hanem a párod is. Ezzel az év elején nem igazán tudsz mit kezdeni. Mindenki változik. Te is, ő is. A kapcsolatotok eljutott abba a stádiumba, hogy a változás elkerülhetetlen. Hogy ez összébb vagy szétvisz titeket, az elsősorban rajtatok múlik. A megoldás a kommunikáció: mindig osszátok meg, hogy mi foglalkoztat titeket! És nem lesz baj.

Ha még nincs párod: Emeld fel a tekintetedet, mert nem ott fogod megtalálni a párodat, ahol eddig kerested! A bolygók döbbenetes minőségi változást mutatnak. Ezek szerint a szerelem máshol vár rád. Regisztrálj másik oldalra, vagy menj olyan helyekre, ahol eddig még nem jártál! És a legfontosabb, hogy ne akard megtalálni a szerelmet! „A szerelem pillangó, amit nem foghatsz meg. Majd rád száll.”

OROSZLÁN:

Ha már van párod: 2021-ben a párkapcsolatod dimenzió ugráson megy keresztül. Ez óriási feszültséggel jár. Egyértelműsítve: év elején vagy szakítotok vagy összekötitek az életeteket. Szóval nem kicsi a tét. El kell viselnetek egymást, ha nem akartok szétmenni. Márciustól könnyebb lesz, de az egész nyár rizikós. A féltékenység és a hisztik ellenségeitek. A beszélgetés és a gyengédség szövetségeseitek.

Ha még nincs párod: 2021-ben végre új emberekkel hoz össze sors. Ők egyáltalán nem hasonlítanak a korábbi ismerőseidhez. Számtalan új találkozás lesz. Ez már a bőség zavara. Válogatnod kell, ami nem lesz könnyű. Május és július között lesz egy kis uborkaszezon. Ekkor engedd, hogy letisztuljon a kép, és értékeld az addig történteket! Augusztustól jobb esélyekkel ki tudod választani, hogy ki a te embered.

Éves szerelmi horoszkóp 2021-re

Szerelem (Fotó: Pixabay)

SZŰZ:

Ha már van párod: Valami sokkoló ötlettel áll elő a párod az év elején. Ez neked váratlan és/vagy gyors. Kérd meg, hogy adjon időt neked arra, hogy reagálj! Mert tuti, hogy csípőből nemet mondanál. Ebből akkora vita alakulhat ki, ami rányomja a bélyegét az év első felére. Bár tavasszal már javul a helyzet, de ha mindketten duzzogtok, akkor nem. Szeptemberben helyre állhat a harmónia, ha akarjátok…

Ha még nincs párod: 2021. május 14. és július 27. között találkozhatsz álmaid szerelmével. Jupiter egy olyan ismerkedést mutat, ami mesébe illő. Ám július 28. után megszakadhat a kapcsolat. Ettől magad alá eshetsz. Toporzékolsz, hogy miért mutatta meg a sors, ha nem adja neked. Ne pazarold az energiáidat! Bizakodj, mert december 29-én Jupiter visszatér, és visszahozhatja a nagy szerelmet…

MÉRLEG:

Ha már van párod: Amilyen lelkes volt a párod tavaly, olyan letört lesz az év első 2 hónapjában. Most neked kell beleönteni az optimizmust. Lehet, hogy rosszul alakulnak a dolgai. De szerencsére ez átmeneti. Március 4-től mindketten jobban lesztek. Majd ősszel, a születésnapod környékén muszáj visszafognod magad, mert a Mars ingerlékenységet mutat. Nem szabad felcsattannod, mert abból vita lesz.

Ha még nincs párod: Amennyiben olyan társat keresel, aki egyenrangú, nem kell pátyolgatni, ne az év elején akarj vele találkozni! Tavasszal nemcsak a virágok és a kabátok, hanem a szívek is kinyílnak. Ekkor kitűnő lehetőségeket mutatnak a bolygók. Ám az igazán jó konstelláció augusztustól látszik az égen. Csupán arra kell ügyelned, hogy semmilyen ürüggyel se menj bele illegális kapcsolatba!

SKORPIÓ:

Ha már van párod: Borítékolhatóak a veszekedések, féltékenységi jelenetek és hisztik az év első 2 hónapjában. Ha ezt át tudjátok vészelni, akkor együtt maradtok. Amilyen feszülten indul az év, olyan szép tavasz vár rátok. Nyáron összeköltözés, házasságkötés és gyermekáldás is lehetséges. Kérdés, hogy mik a terveitek, és ezeket képesek vagytok-e összhangba hozni. Vegyétek észre, hogy ezen múlik minden!

Ha még nincs párod: 2021 nem a legideálisabb szerelmi szempontból. Inkább a stabilitás megteremtése és a családod biztonsága foglalkoztat. Azonban május 14. és július 27. között kinyílik egy ajtó, és azon betoppanhat valaki. Ő olyan nagyszerű ember, és olyan tökéletesen passzol hozzád, hogy el sem hiszed. Vigyázz, hogy a hitetlenséged nehogy elriassza! Adj neki esélyt, és beszélgess vele sokat!

Éves szerelmi horoszkóp 2021-re

Szárnyalj pároddal 2021-ben (Fotó: Pixabay)

NYILAS:

Ha már van párod: Gyanúsan csendesen indul 2021. Március 4-től a párod hirtelen elveszíti a türelmét, és egyre agresszívabbá válik. Ez rombolóan hat a kapcsolatotokra. Ne engedd! Csak májustól tud majd beszélni mindarról, ami belülről feszíti. Legyél vele megértő! Közben ingatlanügyben kellene döntenetek, de ingerült hangulatban ez képtelenség. Lehet, hogy év végére kéne halasztanotok.

Ha még nincs párod: 2021-ben több izgalmas találkozás vár rád. Lesz köztük olyan, amiről azt hitted, hogy ez csak filmekben létezik. És lesz olyan is, amikor körbenézel, hogy hova rejtették a kandi kamerát. Május és június látszik a legmozgalmasabbnak ismerkedés szempontjából. Jó lenne, ha bekapcsolnád azt a szűrőt, ami segít, hogy észrevedd, ha valaki alaptalanul fényezi önmagát, hogy tetsszen…

BAK:

Ha már van párod: Sokkal szorosabbá válik a szövetségetek 2021-ben. Tavaly olyasmiken mentetek át, ami összekovácsolt titeket. Megérdemlitek, hogy végre harmóniában és szeretetben éljetek. Azonban lesz néhány hónap, amikor vigyáznotok kell egymásra és a kapcsolatotokra. Júniusban és júliusban 2 hónap alatt 6 nehéz fényszög lesz az égen. De utána visszatér a béke az otthonotokba és hálószobátokba.

Ha még nincs párod: 2021-ben a párkapcsolat nem lesz a főtémád. Persze vágysz egy harmonikus szerelemre, de most jobban fog érdekelni, hogy anyagi stabilitást teremts magadnak és a családodnak. És valld be magadnak, hogy eleged van a sok hazugságból, amit eddigi ismerkedéseid során végig kellett hallgatnod. Szóval nincs veled semmi baj, ha kicsit hanyagolod a témát. Akkor se, ha mások nyaggatnak.

VÍZÖNTŐ:

Ha már van párod: Rá kell venned a párodat, hogy 2021-ben hallgasson rád. Olyan erőt adó, támogató konstellációk lesznek az égen, amelyek téged kiemelnek. Felkel a szerencsecsillagod, ami a párodnak is jó hír. Persze csak akkor, ha nem akar folyton uralkodni rajtad. Itt az ideje, hogy átengedje neked az irányítást. Remélhetőleg a kapcsolatotok eljutott arra a szintre, hogy tökéletesen megbízzon benned.

Ha még nincs párod: 2021-ben népszerűséged a csúcson lesz. Nem kell keresgélned, téged keresnek meg mások. Sőt annyian akarnak veled randizni, hogy csak kapkodod a fejed. Ne feledd, hogy egyetlen embernek kell megfelelned: önmagadnak! Ez nem önzés, hanem öntudat. És nincs veled semmi baj, ha igényes és válogatós vagy. Sőt végre eljutottál arra a szintre, hogy nem állsz szóba bármilyen jöttmenttel

HALAK:

Ha már van párod: Mindennél jobban vágysz arra, hogy a kapcsolatotok minden szempontból törvényessé váljon. Ha már együtt éltek, és összeházasodtatok, akkor valamilyen hivatalos dokumentumot hiányolsz. Legyél őszinte önmagaddal és a pároddal! Akkor is, ha kínos! Évek óta húzódik ez az egész. 2021-ben május és július között, vagy december vége után sikerülhet. Csak merd felvállalni, amire vágysz.

Ha még nincs párod: 2021. május 14. és július 27. között mágnesként vonzod az embereket. Ha valakit régóta kinéztél magadnak, akkor vele most összejöhetsz. Csupán az a kérdés, hogy ha jobban megismered, tetszeni fog-e még. Amennyiben nem, merj felállni, és tovább lépni! December 29-től egy új fejezet indul el. Könnyen lehet, hogy ez az egész csak az előszobája annak a nagyszerű időnek, ami majd akkor jön el…

Éves szerelmi horoszkóp 2021-re

Éves szerelmi horoszkóp 2021-re (Fotó: Pixabay)

Olvasd el a többi 2021-es horoszkópot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top