Horoszkóp

4 szuper páros, akik soha nem szakítanak

Könnyű örök boldogságot ígérni a szerelmednek, ha rátaláltál a másik feledre. Nem kell feladnod a személyiséged, csak élvezd, hogy valaki tökéletesen kiegészíti azt.

Az önismeret útját járva egy bizonyos életkor és tapasztalatmennyiség után te is rádöbbensz, hogy nem vagy tökéletes. És ez így is van rendjén. Ekkor jöhet el az a pillanat, hogy felismered: a párkapcsolatban sem a tökéletes embert kell keresni, hanem azt, akivel harmóniában tudsz együtt létezni. Íme négy pár, akiknek csillagjegye nagyon jól kiegészíti egymást, és csak szeretniük kell egymást, amíg világ a világ.

szerelem

Fotó: Unsplash

KOS (március 20. – április 19.) + HALAK (február 19. – március 20.)

A Kos erős, motivált, dinamikus, a Halak pedig érzékeny, bonyolult és intuitív. Kettejük párosa pontosan azzal egészíti ki egymást, amire a legjobban szükségük van. A Halaknak egy sziklaszilárd támaszra van szüksége, míg a Kosnak arra, hogy valaki rávezesse az élet apró örömeinek élvezetére. Amikor ők egymásra találnak, a kémia működésbe lép. A Kos megtanul kikapcsolni és egy kicsit álmodozni a Halak mellett. Míg ez utóbbi megtanul a földön járni, és felelősségteljesebb életet élni. Nem csoda, hogy a kapcsolatuk olyan jól működik.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.) + MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

A társasági lény Oroszlán ragyogó személyiség, imádja a rá irányuló figyelmet. A könnyed, barátságos és nyitott Mérleggel tökéletes párt alkotnak. Bármiről és mindenről végtelen beszélgetéseket képesek folytatni, és nagyon sok közös van a személyiségükben. Az Oroszlán imádni fogja a Mérleg udvarias és kellemes vonásait, a Mérlegnek pedig nem jelent gondot felolvadni az Oroszlán izzó aurájában, és a háttérből támogatni őt. Egyszerűen kiegészítik egymást, így lesz kerek az életük.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.) + VÍZÖNTŐ (január 20. – február 18.)

A Szűz figyelmes és keményen küzd az életben. A Vízöntő eredeti és előremutató gondolkodásmódja mindkettejüket motiválja, és nagyszerűen segítik egymást az életben való előrehaladásban. Ketten együtt tudományos érdekességeket bújnak, dokumentumfilmeket néznek. Folyamatosan témájuk amit láttak, hallottak, a világ újdonságairól. Mindig lekötik a másik figyelmét, és annyi megbeszélnivalójuk van, hogy soha nem fognak unatkozva, csendben egymás mellett üldögélni. Kész kincsként tekintenek a másikra, és élvezik, hogy megtalálták egymást.

IKREK (május 21. – június 20.) + NYILAS (november 22. – december 21.)

Mindketten imádják a kalandokat, és a szabadság szerelmesei. Együtt soha nem fognak unatkozni. Mindkettőjük bakancslistáján rengeteg felfedezni való célpont és beteljesítésre váró élmény sorakozik. Amikor egymásra talál az Ikrek és a Nyilas, maga a kapcsolat olyan, mint egy utazás. Minél többet vannak együtt a közös úton, annál többet tanulnak meg egymásról, közben felfedezik a világot, és saját magukat is. Egymás iránti elkötelezettségük olyan erőssé válik, hogy semmi mást nem akarnak az élettől, csak együtt lenni, és végigkalandozni azt.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top