Horoszkóp

Ilyen randipartner ez a 3 csillagjegy

Randevúzni mókás és izgalmas dolog. Persze az a legszerencsésebb, ha hamar megtalálod az igazit, és nem randiguruként szolgálod a barátaidat – a sorozatos, de nem túl sikeres randevúid híre miatt.

Egyesek imádnak randizni, és nem is érdekli őket igazán, hogy mi lesz a kapcsolat sorsa. Az első, második találkozás izgalma, egymás megismerése számít, és nem akarnak túlzottan belemenni egy kapcsolatba. Mások pedig ki nem állhatják ezt a műfajt, nekik nem marad más, mint számítani a barátok szakértő szemére, akik összeboronálják majd a megfelelő célszeméllyel. Ha a három vizes csillagjegy egyik szülöttével randizol, erre számíthatsz.

randi

Fotó: Unsplash

Halak (február 19. – március 20.)

Az érzékeny és odaadó Halak nagyon könnyen önsajnálatba esik és teljesen összetörik, ha a randizás alatt azt érted: találkozni, majd gyorsan szexelni és elhúzni. Pedig ő bármit megtesz, hogy boldoggá tegye a partnerét. Ha már találkozgattok egy ideje, kérj bátran tőle akármilyen kényeztetést az ágyban, nem utasítja vissza. Előbb fogja teljesíteni minden szexuális kívánságodat, minthogy a személyes dolgaiba betekintést engedjen. Nem viseli túl jól a visszautasítást, szóval ha a kecsegtető találkozások után inkább lelépsz, számíts rá, hogy nem fogja annyiban hagyni. És költözz el, ha ismeri a címedet.

Rák (június 21. – július 22.)

Érzéki és békés természetű, de mindenképp gyújts gyertyákat és hozd őt hangulatba, ha vízszintesben szeretnél vele randevúzni. Azzal is számolj, hogy a Rákot a szex után ölelgetni és simogatni kell, és beszélgetni vele. Ha ennél egyszerűbb lepedőakrobatikára vágysz, nem ő lesz a megfelelő randipartnered. A Rák szívét annyiszor összetörték már, hogy minden jelentkezőben csakis a nagy őt hajlandó látni. A szerelmeskedés után az egész éjszakát beszélgetéssel töltitek majd, hogy minél szorosabb legyen a kötelék. A béke, harmónia és szerelem a legfontosabbak neki, a legfrissebb kapcsolatban is.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nem sértés, hiszen tény: ő az egyik legbonyolultabb partner. Féltékeny, gyanakvó, manipulatív, és birtokolni akar – szóval nem tűnik túl szórakoztató randipartnernek. Ez az egyik oka, amiért olyan független. Bármilyen vonzó és szexis, nincs túl sok jelentkező a vele való hosszútávú kapcsolatra. Nem véletlen, hogy olyan sikeres a munkában. Személyisége inkább alkalmassá teszi egy csodás karrierre, amibe nem fér bele a jópofizás, meg a gyengédség. Törtető, magabiztos és elszánt, ez mind remek az üzleti életben. De ha az undok Skorpió-énjével találkozol, úgy fogsz elbúcsúzni: további jó szórakozást, vidd inkább randira a karrieredet!

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top