Horoszkóp

Ezt teszik randi előtt a csillagjegyek

Kiben nincs csöppnyi izgalom sem az első randevú előtt? És vajon mivel oldhatod ezt a feszültséget, mielőtt találkoznátok? A horoszkóp szuper ötleteket, javaslatokat ad, hogy a lehető legnyugodtabban érkezz a szimpatikus ismeretlennel való találkozóra. Ugye kipróbálod?

A randik meglehetősen stresszesek tudnak lenni, különösen, ha új szereplő tűnik fel a láthatáron. A sablon általában ismert: szemben üldögélsz a szimpatikus idegennel legalább egy órán keresztül, miközben próbáltok izgalmas témákról beszélgetni. Néhány csillagjegynek megvan a saját, jól bejáratott randi előtti rituáléja, ám ha te tartozol közéjük, és jól jönne némi tipp, hogy mivel is oldd a feszültséget az első, második, vagy a sokadik randevú előtt, vess egy pillantást a horoszkópodra.

Kos: csinosítsd otthonodat

Kos jegyűként találékony és spontán vagy, így a randi előtti szabadidődben dobd fel az otthonodat. Feltehetsz új képet a falra, netán leszedheted a megunt tapétát, új színekkel variálhatod a nappalit, a lényeg, hogy lefoglalod az elmédet, s a benned felgyülemlett energiának szabad utat engedj.

Bika: mozogj

Bika jegyűként gyakorlatias és céltudatos vagy, így a randi előtti edzésnél nem is találhatnál jobb elfoglaltságot. Ez lehet spinning vagy futás, s az aggódásnak nyomát sem érzed majd. S bár lehet, hogy a mozgást nem élvezed olyan nagyon, hidd el, a zuhanyzást követően sokkal magabiztosabbnak érzed majd magadat.

Ikrek: hívd fel a barátokat

Ikrek jegyűként imádod a társasági életet, az egyedüllét nem a te asztalod, különösen a randik előtt nem. Ha a találkozó előtt valakivel meg tudod osztani az aggodalmaidat – legyen szó egy telefonhívásról vagy kávézásról –, meglátod, sokkal nyugodtabban beszélgetsz majd a lehetséges partnerrel is.

Rák: írd ki magadból aggodalmaidat

Rák jegyűként nagyon érzelmes és érzékeny csillagjegynek ismernek a többiek, s talán éppen emiatt is időnként bizonytalannak tűnhetsz. Megérzésed ragyogó, így a randi előtt szánj kis időt az önelemzésre. Ehhez fogj egy darab papírt, írd le, mit szeretsz magadban, milyen társra vágysz, illetve mindent, ami miatt idegesnek érzed most magadat.

Oroszlán: csinálj egy szelfit

Oroszlán jegyűként te ragyogásra, csillogásra születettél, létszükségleted a csodálat és a szeretet. Éppen ezért mi a legjobb módja, hogy az önbizalmadat helyrebillentsd? Például, hogy klassz szelfit készítesz, s azt felteszed a közösségi oldalra. A bejövő lájkok száma tutira jót tesz az önértékelésednek a közelgő randi előtt.

Szűz: tegyél rendet a szekrényedben

Szűz jegyűként semmit sem értékelsz jobban, mint a tisztaságot, a rendet, éppen ezért a legjobb stresszoldó számodra a rendrakás. Kiválogathatod, melyik régebbi ruhadarabodra nincs már szükséged, hogy azt felajánlhasd a rászorulóknak, s ezzel nem csupán lomtalaníthatod a gardróbodat és támogatod a rászorulókat, de meg is nyugszol a randi előtt.

Ezt teszik a csillagjegyek a randijuk előtt… (iStock)

Mérleg: rád fér egy manikűrözés

Mérleg jegyűként imádod a szépséget, a harmóniát, a békét, a nyugalmat, ezért téged otthoni manikűrözés biztosan kikapcsol és ellazít. Nem csekély feszültséget jelent számodra, hogyan mondj nemet valakinek a kérésére, de egy kis kényeztetéssel mindig a helyére kerül a lelkedben minden.

Skorpió: hallgass zenét

A titokzatos Skorpió számára a randi valódi kihívással ér fel, így a találkozó előtt egy kis zene mindig jól jön. A kedvenc számaidat hallgatva kellően felkészülhetsz a randira, s miután a magánéletedbe nem szívesen engedsz betekintést, zárd magadra az ajtót, kapcsold fel a hangerőt és táncolj. Hidd el, csodát tesz a lelkednek, az idegeidnek.

Nyilas: töltsd az időt a szabadban

Nyilas jegyűként semmit sem értékelsz jobban szabadságnál. Éppen ezért kevés idő a természet lágy ölén mindig nyugalommal tölt el. Menj biciklizni a közeli parkba, teríts le egy pokrócot a fűre, és olvasd a kedvenc könyvet. A szabad levegő ellazít, és eltereli a gondolataidat a randiról.

Bak: intézd a dolgaidat

Bak jegyűként praktikus és fegyelmezett típus vagy, a kontrollt sosem engeded ki a kezedből, ezért a randi előtt remek időtöltés, ha a napi teendőidet végzed. Menj vásárolni, vidd el a ruhádat a tisztítóba, tennivalóid listája amúgy is mindig hosszú. Ezzel nem csupán egy csomó dolgot pipálhatsz ki, de jóval higgadtabban érkezel a találkozóra is.

Vízöntő: süss valamit

A Vízöntő kíváncsiságáról és kreativitásáról ismert, így a sütés kiváló megoldást jelent a randi előtti feszültségek csökkentésére. Ragadj tepsit, szedd össze az alapanyagokat, és az esti találka előtt süss kekszet, vagy találj ki teljesen új receptet. S miután a nagyvonalúság is a csillagjegyed jellemzője, a randira akár egy tányér édességgel is beállíthatsz.

Halak: jógázz

A nyugodtságáról ismert Halak is igencsak aggódik a randevúja előtt, ám a jóga tökéletes módja, hogy megtaláld magadban a valódi zent. Még csak jógaórára sem feltétlenül kell elmenned, csak terítsd le a szőnyegedet, nyújts meg a testedet, aztán meditálj, lazíts, kapcsolj ki, és meglátod, semmi gond sem történhet a randin.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top