nlc.hu
Horoszkóp

Így ne randizz jövőre, ha levegő csillagjegyű vagy

Így ne randizz jövőre, ha levegő csillagjegyű vagy!

A következő éved az önismeretről szól. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyedül maradsz, és azt sem, hogy olyan ember mellett kötsz ki, akivel nem folytathatod az utadat.

Akkor találtad meg az igazi párodat, ha semmivel nem érzed magad kevesebbnek, mint előtte. A szerelmed elismer, motivál, és mellette is folytathatod az önismereted útját.
Ha olyan embert sodor melléd az élet, aki nem támogat, és nem tiszteli a törekvéseidet, változtatnod kell. Az a csillagjegy, aki hozzád képest teljesen más fejlődési szakaszban van, nem lesz az igazi a számodra.

szerelmespár naplementében ül egy padon

Fotó: Pixabay

Ikrek – ne randizz a Rákkal

A 2021-es év a szórakozásról és önmagad felfedezéséről szól. Egyetlen terved lesz, hogy nem tervezel semmit, legyen, ahogy lennie kell. Mindent ki akarsz facsarni az életből amit egyedülállóként csak lehetséges. A Rák nyilvánvalóan nem lesz partnered ebben, mert az állandóság és a kifinomult érzelmek a mozgatórugói. Számodra mindez roppant unalmas, az utolsó dolog amire vágysz, az elkötelezettség.

Mérleg – ne randizz az Ikrekkel

Mindketten önmagatok felfedezésével vagytok elfoglalva. Nem a legjobb ötlet két elveszett léleknek egy párt alkotni. Persze próbálkozhattok, de hogy ebből boldog, hosszú kapcsolat alakuljon ki, arra nagyon kicsi az esély. Ráadásul az Ikrek elmúlt éve nagyon kiábrándító volt, és téged egyre jobban zavar, hogy folyton erről panaszkodik. Egyre több vita és veszekedés követi, te pedig nem bírod a konfliktusokat. Inkább kilépsz, hogy véget vess neki.

Vízöntő – ne randizz a Halakkal

Intelligens vagy és szereted, ha a dolgok rendben vannak körülötted. Elfogadó vagy és tiszteletben tartod az emberek személyiségét, kivétel nélkül. De valamiért a Halakkal nem jöttök ki igazán. A Halak fantáziái és teljesen valótlan elméletei felidegesítenek. Előbb utóbb vitába szállsz vele, ami még jobban felhergel, ezt pedig az érzékeny Halak nem viseli jól. Inkább előbb, mint utóbb, rájöttök, nem vagytok egymáshoz valók.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top