Horoszkóp

Ettől fog beléd szeretni a levegő jegyű pasi

Amikor egy kapcsolat kialakulóban van, még a legnagyobb önbizalom mellett is lehetnek kétségeid. Nem ad egyértelmű jeleket a másik, vagy eltűnik. Ilyenkor segíthet a horoszkóp.

Nyugodj meg, mindenki hajlamos magában keresni a hibát, amikor még alig ismeri új választottját. Mit csináltam rosszul? Megbántottam? Ezer kérdés pörög benned, és izzítod a barátnőket, hogy hosszasan elemezzétek a történteket. Pedig lehet, hogy a pasi magában bizonytalan, vagy egyszerűen csak ilyen. Ha úgy érzed, ő lesz az igazi, a csillagjegye segít elindulni azon az úton, amit kettőtöknek szánt a sors. 

szerelmespár ül egy magas hegyi hídon

Fotó: Unsplash

Ikrek – legyél a legjobb barátja

Az Ikrek férfi olyan nőre vágyik, akivel szórakozni tud, és aki teljesíti a vágyait. Ha őt akarod, akkor nagyon egyszerűen tudod magadba bolondítani. Legyél a barátja, érezzétek magatokat nagyon jól, és hagyd működni őt. Egy idő után nem bír majd létezni nélküled, és rájön, ez több, mint barátság. Találj ki nem szokványos találkát, vidd el valami meglepő randira, ezzel le fogod nyűgözni őt. A sikeres kezdet után már csak rajtatok múlik, hogy a kapcsolat is sikeres legyen.

Mérleg – mondd el, mennyire szereted

Minden vágya, hogy szeressék. Ha kimutatod a szerelmedet, és elmondod neki, mennyire vágysz rá, el fog olvadni tőled. Imádni fogja, ha dicséred. Mindig biztosítsd róla, hogy a karjaiban lenni a legjobb dolog a világon. Viselkedj annyira csábítóan, hogy azt érezze, ő a legvonzóbb férfi az egész univerzumban. Ennél több nem kell neki, semmi másra nem fog vágyni, csakis rád. Amikor teljesen beléd zúg, onnantól nyitott könyv lesz számodra. 

Vízöntő – fedd fel magad őszintén

Egy Vízöntő pasit megfogni néha lehetetlen küldetésnek tűnik. Ő maga is egy különleges, furcsa alak, és többnyire hasonló partnert keres. Ha kreatív vagy, van egy különleges hobbid, nyugodtan mutasd meg magad. Vidd el őt is, és semmiképp ne játszd meg magad. Attól fog beléd szeretni, ha látja, felvállalod te is minden furcsaságodat. Ügyelj rá, hogy mindig őszinte legyél vele, mert számára az őszinteség és a bizalom a legszexibb egy nőben.

(via herway)

Ez is érdekelhet randi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top