Horoszkóp

Így bolondítsd magadba a tűz jegyű férfit

Adott egy nő és egy férfi, akik vonzódnak egymáshoz Minden tökéletesen indul az első randin… de mit tegyél, hogy legyen következő? Tanácsok tűz jegyű pasikhoz.

Ha volt már olyan bimbódzó kapcsolatod, ami derült égből villámcsapásként véget ért, tudod jól, milyen kínzó érzés. Minden úgy megy, ahogy a nagykönyvben meg van írva, majd véget ér. Ilyenkor jöhetnek a barátnők, a nagy megfejtések: mit rontottál el? Valószínűleg semmit, csak nem ismerted még eléggé a másikat. Ha nem látsz a fejébe, nem tudhatod, mit vár az élettől, benne a szerelemtől. A tűz csillagjegyeknél így működik a dolog.

randi

Fotó: Unsplash

Kos – Engedd, hogy fusson utánad

Kemény játszmába kell kezdened, ha egy Kos jegyű férfit szeretnél elcsábítani. Kezdetnek például figyelj oda, hogy ne fedd fel magad teljesen, mert ha mindent tud rólad, nem érzi a kihívást. Pedig ez a legfőbb dolog, amit egy Kos akar egy nőtől: a kihívás, és hogy valakit üldözhessen szerelmével. Élvezi a macska-egér játszmát kettőtök között, de ez nem jelenti azt, hogy nem vesz komolyan. Mindig szüksége van erre az izgalomra, akkor is, ha nagyon komolyak a szándékai veled. Legyél laza, nyugodt, és várd ki a végét. A jutalmadat megkapod a kitartásodért.

Oroszlán – Fogadd el mindkét oldalát

Igazán érzékeny és érzelmes csillagjegy, ennek mindig legyél tudatában. Érintsd meg, öleld át, hadd érezze a szerelmedet, ragaszkodásodat. Szakíts időt hosszú, mély beszélgetésekre, hogy igazán megismerjétek egymást. Bármilyen egocentrikus az Oroszlán, szereti az erős, független nőket maga mellett, így ne habozz kimondani a véleményedet a világ dolgairól. Amikor az önbizalmáról van szó, vagyis arról, hogy szeret a figyelem középpontjában lenni, engedd őt, lépj hátra egy picit. Szüksége van a sikerre, hogy aztán veled kettesben érzékeny énjét mutathassa. Ha megkapja álmai nőjét, az önálló, erős nőt, aki olyannak fogadja el őt, amilyen, az örök harmónia garantált.

Nyilas – Kápráztasd el

Ha egy Nyilassal kezdesz szerelembe esni, ne add magad könnyedén. Bármilyen erőteljes a fizikai vonzalom, hiszen ő egy szexis, jóképű pasi, aki intelligens és ellenállhatatlan – ne feküdj le vele az első randin. Ha nem adsz a vágyatok beteljesedésének időt, elveszítheted őt. Tiszteli a hagyományos értékrendet, és akkor lát benned lehetőséget egy kapcsolatra, ha nem változol számára egyéjszakás kalanddá. De ahhoz, hogy igazán felfigyeljen rád, nem elég vonzónak és gyönyörűnek lenned, számára fontos az intelligencia és a kifinomultság. Meg kell ragadd a figyelmét valamivel, amivel kitűnsz a tömegből. Ha mindez megvan, nincs más hátra, csak a közös boldogság.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top