Horoszkóp

Szerelmi tanácsok föld jegyűeknek

A stabil föld elemű csillagjegyek sokszor nem tudnak elrugaszkodni a szerelem világába. Mindhárom jegy csak egy lépésnyire van a boldogságtól, de el kell indulniuk felé.

A föld elem három csillagjegye szereti a biztonságot, a kiszámítható életet. Nehezen engednek az elképzeléseikből, és könnyen megfutamodnak az újdonságok elől. Pedig az életben nagyon sok váratlan dolog jöhet szembe, és a szerelem éppen azok közé tartozik, ahol a matematika és az anyagi létezés szabályai nem segítenek egyről  kettőre jutni. Nekik szól ez a három tanács.

szerelmespár

Fotó: Pixabay

Bika (április 19. – május 20.)

Ne félj az új dolgoktól, nyugodtan kockáztass néha az életben!

Ki kell lépned néha a komfortzónádból, és megmutatni a párodnak, hogy nemcsak a kiszámítható dolgokban vagy partner, veled szórakozni is lehet. Időnként elfog az irigység azok iránt, akik belevágnak ismeretlen dolgokba, és elég merészek feszegetni a határaikat. Ilyenkor arra gondolsz, te kimaradsz egy csomó mindenből. Nagyon jó dolog, ha realista vagy, és két lábbal állsz a földön. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnél lazább és bevállalósabb! Az élet sem csupa kiszámítható, biztos dologból áll. Ez igaz a párkapcsolatokra is. Attól, hogy a másik vágyik a kalandra, és nem teljesen olyan a személyisége, mint amit elképzeltél, még tökéletesen működhettek. Ha nem tudsz egy kicsivel nyitottabbá válni, ugyanazokat a hibákat követed el újra és újra, és nem találsz hosszú távú boldogságot senki mellett.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A párod nem tökéletes, de te sem vagy az. Ez tökéletesen rendben van így – csak el kell fogadnod.

Amint elfogadod, hogy a tökéletlenség az élet velejárója, sőt, a fejlődés alapja, felszabadultan fogod élvezni az életedet. Ne mondd, hogy soha nem érezted magad szörnyen fáradtnak az állandó megfelelni akarástól. Mindig tökéletesnek lenni és mindig a legjobbat nyújtani, erődön felül, nagyon kimerítő lehet. Ha a párodban is a hibákat és tökéletlenségeket keresed, hidd el, találni fogsz egy csomót. Nincsen hibátlan ember a világon, és nem is lesz. El kell fogadnod a másikat olyannak, amilyen, nem pedig nekiállni megváltoztatni és jobbá tenni. Nem formálhatsz senkit a magad képére, mert az két, egyenlőtlen fél kapcsolatához vezet. Másrészt abba is gondolj bele, hogy az az ember, aki megfogott, akibe beleszerettél, egyszer csak éppen általad tűnik el, és válik valaki mássá. Majd eltűnik az életedből is. A boldogságod kulcsa, hogy elfogadd magad és másokat is a maguk természetes módján.

Bak (december 22. – január 19.)

Meg kell tanulnod elég időt szentelni a párodra, a szerelemre!

Mindig tervezel, priorizálsz. Itt az idő, hogy a szerelem a listád elejére kerüljön, és ugyanakkora motivációt jelentsen az életedben, mint a karrier és az anyagiak. Úgy érzed, hogy senki nem ért meg, még a hozzád legközelebb állók sem. Magabiztosságod és céltudatosságod miatt hideg szívűnek és érzelemmentesnek tartanak, pedig egyszerűen tudod, hogy mit szeretnél az élettől, és haladsz az elérése felé. Fantasztikus dolog, hogy vannak álmaid, sőt céljaid, amiket szenvedélyesen valóra váltasz. De ez nem lehet indok arra, hogy a szerelmed úgy érezze: valahol a fontossági listád végén kullog, te pedig teljesen megfeledkezel róla. Senki nem bírja ezt a mellőzöttséget sokáig, te pedig keservesen veszed majd tudomásul, ha szakít veled. Helyet kell csinálnod az életedben az érzelmek számára, nélkülük üres lesz, te pedig boldogtalan és magányos maradsz.

(via herway)

Ez is érdekelhet párocska Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top