Horoszkóp

Párkapcsolati tanácsok víz jegyűeknek

Rezzenéstelen arccal fogadod, amikor egy pár negédesen taglalja, hogy ők soha nem veszekednek. Sőt mindenben, mindig egyetértenek. De közben jól tudod, ilyen a mesében is ritkán van.

Minden párkapcsolatban vannak összetűzések, viták. Sőt, ezek a helyzetek nagyon fontosak egy kapcsolat szempontjából – még ha a csatározás közepette ez az utolsó, amire gondolnál. Segítenek egy párnak megismerni egymást, kezelni a konfliktusokat és közös nevezőre jutni. Valójában erősítik a köteléket két ember között. 

Azt kell  megtanulni, hogyan kezeld ezeket a helyzeteket. Az apró vitáknak nem szabad mérgező problémává fajulni, de ehhez mindkét félnek engedni kell. Ha a kapcsolatod éppen nehéz időszakon megy keresztül, és bízol az asztrológia erejében, most csillagjegyednek megfelelő javaslatra lelsz.

párocska

Fotó: Pixabay

Rák (június 21. – július 22.)

Szokj le róla, hogy a kezdetektől beleteszed magad teljesen a kapcsolatba! Csak olyan románcba menj bele, ahol visszakapod a szerelmet, amit adsz.

Meg kell végre értened, hogy ugyanannyi jogod van a szeretetre, mint a párodnak. Te vagy a legérzékenyebb csillagjegy, akinek mindig nagyon sokat számítanak mások. De itt az ideje, hogy a saját lelkeddel is legalább annyit törődj, mint a szeretteiddel. És ennek részeként hagyd, hogy visszakapd mindazt, amit te adtál másoknak. Ha nem teszed, időről időre összetörik a szíved.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Lazíts, és felejtsd el a szakmai kapcsolatokat! Ideje több időt szánni a szerelmedre és szerelmi életedre.

Meg kell mutatnod a párodnak, hogy vele is legalább annyira törődsz, mint a szakmai előmeneteleddel. Soha nem volt nehéz elkötelezned magad, és mégis úgy tűnik, mintha a szerelmi élet terén nem azt a teljesítményt hozod, amit magadtól elvársz. Szenvedélyes vagy a munkádban és a magánéletedben is. Egyetlen rossz vonásod van, az irányításkényszer, erre kell figyelned. Ha nem akarod, hogy szerelmed elmeneküljön előled, hozd összhangba ezt a karriereddel. Magatoknak pedig engedj több időt.

Halak (február 19. – március 20.)

Hagyd abba az álmodozást, légy a jelenben és a valóságban egy kicsit! Ne legyenek valószerűtlen elvárásaid, mert csalódni fogsz.

A legromantikusabb csillagjegy a tiéd, és ez nagy hatással van az életre. A szerelmi életedet pedig jelentősen megnehezíti. Hajlamos vagy sokkal többet és mást belelátni a szerelmedbe, mint amilyen ő valójában. Álmokat szősz kettőtök közös jövőjét illetően, és ennek a képzeletvilágnak sokszor nincs túl sok köze a valósághoz. A fantáziádban élő hatalmas elvárások sokszor csalódáshoz vezetnek. Ebben kell fejlődnöd, hogy a valóságra építs, ne pedig a fantáziádban élő másik dimenzióra.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top