Horoszkóp

Így csavard el a föld jegyű pasi fejét

Összefonódik két tekintet, és egyszeriben egymás mellett ülve beszélgettek. Tetszik, és te is neki. Nem szeretnéd elrontani, de ne aggódj! Csak derítsd ki a csillagjegyét.

Felkelteni valakinek a figyelmét nem olyan bonyolult. Egyeseknek bejön egy kihívó táncmozdulat, másoknak a hangos nevetés, de ha véletlenül leöntöd a bárpultnál álló helyes fickót, annak is lehet egy jó beszélgetés a vége. Ha megvan a közös szál, már csak az a kérdés, hogyan tovább? Nem kell megjátszanod magad, csak tudni, mi az, ami a lényedből igazán bejön a másiknak. Eláruljuk a föld elem csillagjegyeinek gyenge pontját.

randi

Fotó: Unsplash

Bika – Légy türelmes, és kényeztesd őt

A legfontosabb, ha egy Bikával kezdesz randevúzni, hogy nagyon lassan válik nyitottá egy új kapcsolatban. Adj neki időt, és ne nyaggasd, hogy mielőbb elkötelezze magát melletted. Ha sürgeted, épp az ellenkezőjét éred el. Elmenekül, és nem lesz második esélyed nála. De ha szép lassan hagyod magatokat elmélyülni a kapcsolatba, beérik a türelmed gyümölcse. Hívd meg vacsorára, készíts finom és különleges ételeket. A Bika az érzékszervei rabja, az ízek, illatok, látvány jelenti a szívéhez vezető utat. Későbbre pedig tartogass szépséges csábító fehérneműt, nem lesz képes ellenállni neked.

Szűz – Maradj független és erős, de szeresd gyengéden

A kemény, független nők a gyengéi. Számára a legvonzóbb, ha egy nő okos, és saját elképzelései vannak a világról. Ha vele kezdesz, mindenképp tarts ki a véleményed mellett, és ne próbálj meg azzal imponálni neki, hogy mindenben egyetértesz vele. Ugyanakkor fontos neki, hogy érezze a ragaszkodásodat és vonzalmadat. Nem ijed meg, ha elmondod neki, hogy mennyire tetszik neked, és attól sem, ha kimondod, hogy szereted. Ha érzi, hogy fontos neked és támogatod őt, érezni fogja, hogy különleges dolog van kialakulóban.

Bak – Támogasd, és dicsérd sokat

A Bak férfi egy igazán támogató partnerre vágyik. Ha ő életed férfija, állj mögötte szilárdan, míg karrierjét építi és beteljesíti a vágyait. Bármilyen szerető kedvese lehetsz, lehozhatod a csillagokat is érte, nem fogja érdekelni. Csak az számít neki, hogy támogasd őt. Ezért nagyon hálás lesz, de idő kell ahhoz, hogy lássa, komolyan gondolod. Ő az a fajta ember, akinek szüksége van a folyamatos megerősítésre. Ha ezt észben tartod, és magasztalod a jogos érdemeit, erősen fog kötődni hozzád. Tanuld meg dicsérni őt, ez lesz a kulcs a szívéhez.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet randi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top