Horoszkóp

4 férfi csillagjegye, akivel igazán boldog leszel

Persze a boldogsághoz elég lesz egyetlen is ebből a négyből. De az legyen az igazi! Mi a csillagjegye a választottadnak? Tudj meg róla még többet.

Vágysz a párkapcsolatra, és úgy tűnik, van már valaki a látóhatáron. Egyre többet tudsz róla, és jövőtökről ábrándozol. De mi a legfontosabb neked? Hogy támogasson, hogy őszinte legyen vagy hogy nevetni tudj vele? Ezek mind fontosak, és igazából nem kell lemondanod egyikről sem. De ennél a négy csillagjegynél van egy-egy kiemelkedő vonás, amivel boldoggá tesz, ha egymás mellett döntötök.

love

Fotó: Unsplash

Nyilas – történjen bármi, támogatni fog

Ha ő lesz a pasid, lesz pár hullámvölgy a kapcsolatban. De rendkívül elkötelezett típus, soha nem fog cserben hagyni. Ha szerelembe esik, nem fog belőled kiábrándulni. Nyugodtan csinálj viccet mindenből, még a gondokból is. A legfontosabb számára, hogy tudjatok együtt nevetni. Nem lesz rest gondoskodni róla, hogy mindig legyen derű a kapcsolatotokban. A Nyilas jegyű párod a legborúsabb időkben is támogatni fog, miközben te pedig mosolyogsz a világra.

Bak – együtt a céljaitok felé

A leginkább céltudatos csillagjegy. Támogatni fog, hogy jobb és erősebb legyél vele az életed minden területén. A társaságában soha nem érzed magad bénának, vagy értetlennek. Mellette fejlődhetsz, és megtanulhatsz egy csomó új dolgot – az életről és önmagadról is. Olyan stabil és felemelő párkapcsolatban lesz részed vele, hogy bármit is hoz nektek az élet, könnyedén veszitek majd az akadályokat, és juttok egyre előrébb.

Vízöntő – játszmák nélküli boldogság

Mindig megosztja majd veled, hogyan érez és mit gondol éppen. Ezért pontosan tudni fogod, mit várj el tőle az egyes helyzetekben, és hogyan viselkedj vele. Nem fog ferdíteni, soha nem csinál belőled bolondot, és a hátad mögötti áskálódás vagy a hazugság sem az ő stílusa. Tudja jól, mikor, hogyan kell beszélni veled és azt is, hogy mit mondjon. Játszmák nélküli, tiszta boldogságban élsz majd vele, ahol mindent meg tudtok beszélni – ez hatalmas kincs.

Halak – humorral minden legyőzhető

Még a Baknál is humorosabb fickó. Az első találkozás alkalmával magával ragad, hogy rengeteget nevettek együtt. Minden helyzetben meg tud nevettetni, még a legrosszabb napjaidon is. A Halak egy igazi álmodozó, akivel megtanulod nem túl komolyan venni az életet. Magával visz az álmaiba, ahol elfelejted a mindennapok gondjait, még ha csak egy kis időre is. Nem fogja hagyni egy percig sem, hogy mellette boldogtalan legyél.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet cukifiú Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top