Horoszkóp

4 pasi, 4 csillagjegy, biztos boldogság

Ha éppen egyedülálló vagy, és nincsen férfiideálod, akkor is biztosan van valami elképzelésed, milyen pasi mellett képzeled el az életet. Ezzel a négy csillagjeggyel adunk némi muníciót az álmodozáshoz.

Jóképű férfiak a környékeden, felháborító szépségű modellfiúk – biztosan nagyon sok hímnemű arca felbukkan, ha a jövendőbelidről ábrándozol. De vajon elképzeled-e azt, hogy hogyan szeret, miben támogat, ha megtalálod? Kérdezd meg a csillagjegyét, és máris tudod, az első randi után miről szólnak majd az álmaid!

cukifiú

Fotó: Pixabay

Oroszlán – a romantikus fenevad

Az Oroszlánt nem könnyű megszelídíteni. Ha mégis ilyen ügyes voltál, és betörtél egyet, akkor egy életen át számíthatsz a ragaszkodására, hűségére. Elhalmoz majd ajándékokkal, és minden csöpögősen romantikus fordulatot bevet, amit előtte csak filmekben láthattál. Természetesen, amikor veled történik ilyen, elolvadsz, és centikkel lebegsz a föld fölött. Így próbálja viszonozni mindazt, amit tőled kapott. Mert igenis nagyra értékeli, hogy kitartó voltál vele, és csodálatos szerelmét adja zálogul, hogy kitartasz vele jóban, rosszban.

Szűz – a csókok királya

A Szűz jegyű férfi a csókok nagymestere. Imád csókolózni, és te is függővé válsz az ajkaitól. Bárhol, bármikor egymásra nézel vele, a végén egy hosszú, érzéki csókban forrtok össze. Amikor gondterheltnek lát, puha, meleg csókokkal borítja a homlokodat. Amikor pedig szárnyalsz, elkap egy észveszejtő csókra, hogy még annál is boldogabbá tegyen. Vigyázz a Szűz jegyű csókkirályodra, maradj vele örökre, és nem fogod megbánni.

Mérleg – a legbiztosabb pont

A biztonságot adó Mérleg férfi mindig ott lesz, bármikor is szükséged van tőle támaszra. Még ha hibázol is, amire előre figyelmeztetett, akkor sem fog hibáztatni, hanem vigaszt nyújt. Minden körülmények között megnyugtat. Beszél hozzád, és biztosít a szerelméről és támogatásáról. Fantasztikusan bánik az emberekkel, és empátiánk sincs hiányában. Mindezek a tulajdonságok egy kapcsolatban, tökéletes társsá teszik őt. Téged mellette pedig a világ legboldogabb emberévé.

Skorpió – végtelenül szabadon

A Skorpió bármikor elérhető lesz számodra. Nem fog megfojtani a szerelmével, és nagyon sok szabadságot ad majd neked. Támogat benne, hogy azzá fejlődj, akivé szeretnél. De bármikor szükséged lesz a segítségére, vagy pár csókra és jó szóra tőle, azonnal ott terem. Érezni fogod, hogy mennyire szeret, de közben mindig tudatosítja: feltétel nélküli szerelme, támogatása és elfogadása veled szemben határtalan.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top