Horoszkóp

7 tipp, hogyan őrjítsd meg az Oroszlánt az ágyban

Egy oroszlánt jobb lenne talán megszelídíteni, nem pedig még jobban felbőszíteni! Kivéve az Oroszlán férfit, aki kiscicaként dorombol majd neked, ha megfelelően vezeted a bajszánál fogva.

Ha egy Oroszlán pasival randizol, van néhány dolog, amivel tuti sikeres leszel nála, ha elégedettnek akarod látni az ágyban. Először is, odavan érte, ha mindenhol észreveszik. Szenvedélyes és karizmatikus, ami miatt folyton egy csomó nő veszi körül. Született vezető, aki imád a középpontban lenni. Persze gyönyörű nők között érzi a legjobban magát.

Végül megtalálja az a különleges valakit, akivel szerelmeskedni akar – és ha te leszel az, biztosan van benned valami, ami így beindította őt. Innentől már csak néhány lépés, hogy magadhoz láncold. Pontosan lehet tudni, hogy mit szeret az ágyban, amivel meghatározóvá válsz az életében. Ha kíváncsi vagy, hogyan szelídítheted meg a nagymacskát, íme 7 biztos tipp.

szexi

Fotó: Pixabay

1. A gerince a gyenge pontja

Ha kényeztetni szeretnéd őt, kezdd a hátánál. Egy gyengéd, szexi masszázs egyből leveszi a lábáról, és tökéletes előjáték lehet. Cirógasd vagy nyald végig a gerincét, és az agya is bizseregni fog. Használhatsz a masszírozáshoz illóolaj keveréket, de találj egyedit magadnak. Amikor a forró éjszaka után megérzi az illatodat az ágyneműn, nem tud majd másra gondolni, csak a csodás kezeidre, és a folytatásra.

2. Királyi kényeztetésben részesítsd

A dzsungel királyának nem is járhat más. Készülj fel, hogy uralkodóként imádja érezni, hogy örömmel teszel bármit, amivel a csúcsra juttatod. Szeretne veled kipróbálni új dolgokat, miközben nem csak az örömödet élvezi, hanem azt is, hogy mindezt érte teszed. Készülj fel egy csomó új élményre, izzadtságra – és rengeteg orgazmusra.

3. Harapni nem tilos

Sőt, erősen ajánlott! Az Oroszlán imádja, ha egy nő szenvedélyes vagy egyenesen vad. Nyugodtan harapdáld a csókok között, és akkor sem sértődik meg, ha néhány karmolásnyom marad a hátán. Ha pedig mindezt megfűszerezed olyan szavakkal, amik nem szalonképesek… nem fog jótállni magáért. És jól is teszed, ha kiköveteled a magadét: az egoista nagyvadtól zsebelj be legalább annyi élvezetet, mint amennyit ő kap tőled.

4. Szabad ég alatt izgatóbb

Az Oroszlán nagyon mozgalmas életet él, folyton történik körülötte valami, jön-megy. A szexben is változatosságra vágyik, nem csak a pozíciók terén. Nem unatkozik a hálószobában, de megőrül, ha nyilvános helyen – semmiképp nem nyilvánosan! –, vagy a szabad ég alatt tehet magáévá. Ezek a váratlan, vagy izgalommal megtervezett együttlétek megfűszerezik a legédesebb pillanatot is.

5. Boldog befejezés

Ha a hátmasszázs izgató az Oroszlán számára, képzeld el, mekkora örömet tudsz neki szerezni egy ennél komplettebb élménnyel! Lepd meg egy “szexi masszázsszalon” kuponnal – amit nálad vált be. Vegyél fel izgató és sokat sejtető fehérneműt, és készíts elő jó sok olajat. Addig masszírozd érzékien, amíg nem nyüszít a vágytól. És amikor szépen kéri már, engedj neki, juttasd a csúcsra. Ezúttal az ő öröme lesz csupán a te örömöd, de felejthetetlen élménnyel szexistennővé válsz a szemében.

6. Beszélj csúnyán!

Amivel mindig hatással leszel rá. Ha olyan helyen vagytok, hogy biztosan nem tudtok még egy darabig egymásnak esni, az őrületbe kergetheted. Pár fülébe súgott pajkos mondat, néhány direkt utalás. Nem fog bírni magával. Ha nem vagytok együtt, hívd fel telefonon, és meséld el neki, nyers kifejezésekkel, mit is fogsz vele tenni hamarosan. Reméljük, nem kell otthagynia egy fontos értekezletet, mielőtt kínos helyzetbe kerül.

7. Legyél alázatos

De nem megalázkodó. Tudomásul kell venned, hogy az Oroszlán mellett senki nem lehet domináns fél – látható módon. Játssz okosan, és minden úgy megy, ahogy te akarod. Az ágyban add meg neki a tudatot, hogy az övé vagy, és bármit tehet veled. Engedelmeskedj neki, és mondd el, mit tegyen, hogy minél dominánsabb oldalát mutathassa. Iszonyatosan felizgatod ezzel. De nyújtsd hosszúra az előjátékot – ilyen hamar soha nem ér a csúcsra, mint ezúttal.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top