Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy imádja, ha apucinak szólítja szerelme az ágyban

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szeretik a hálószobai játékokat. Ők csöppet sem bánják, amikor az ágyban apucinak szólítja őket a szerelmük. Mégis miért? A horoszkópból kiderül. Vajon a párod köztük van? És te?

Igen, akadnak olyan csillagjegyek, akik kifejezetten örömet lelnek benne, amikor párjuk apucinak szólítja őket a hálószobában. Ez is csak a játék, a vonzerő, a szerelmi csábítás jele, no meg annak, hogy ők aztán nincsenek híján a szexfantáziáknak. Ezek csillagjegyek azért szeretik, amikor apucinak szólítja őket a szerelmük, mert mert ettől szó szerint is nyeregben érezhetik magukat…

A Kos kimondja a vágyát

A Kos, bátor, sokszor vakmerő, ő nem ismeri a félelmet, és nagyon világosan kifejezi a vágyait. Így ha Kos férfival hoz össze a sors, ő biztosan egyértelműen a tudtodra adja, mire vágyik a leginkább a hálószobában. Tutira elmondja, mennyire szeretné, ha „apucinak” hívnád őt, és eljátszanád vele a csábítást. Ha hozzá még arra is megkéred, hogy kötözzön meg és csináljon veled, amit akar – persze csak nagyon finoman és erotikusan –, biztosan izgalmas éjszakára számíthatsz.

Ezek a csillagjegyek csöppet sem bánják, amikor apucinak szólítja őket a szerelmük (iStock)

Az Oroszlán domináns csillagjegy

Az Oroszlán maga a király, ezért ő egyértelműen uralkodni akar fölötted az ágyban is. Mindez rendkívüli szexuális éhséggel párosul, de ő valóban mindent meg is tesz, hogy a valóban örömteli együttlétért. Szóval, igazi csodára számíthatsz mellette. Ugyanakkor készülj fel, az este igencsak hosszúra nyúlik majd, de az is biztos, bedobja magát a gyönyörért. És ha még mindemellett apucinak is szólítod őt, visszaigazolásnak, megerősítésnek veszi, hogy tökéletesen teszi, amit tesz…

A Szűz sem bánja, ha apucinak szólítod

Ne tévesszen meg a csillagjegy elnevezése. A Szűz egyáltalán nem prűd, de még csak szűziesnek sem mondható. Inkább a maximalista típus, természetesen a szexet is ide értve. Sokszor mondják róla, hogy irányításmániás, ami a hálószobában is előbújhat belőle. Szereti a saját kezébe venni az irányítást, sőt valójában bármit örömmel kipróbál. Ha apucinak szólítod az ágyban, úgy érzi, hogy ő irányíthat, amit persze nagyon is imád.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top