Horoszkóp

4 csillagjegy, aki mellett igazán boldog lehetsz

Arról álmodozol, hogy jön valaki, aki igazán tudja, hogyan tegyen boldoggá. És valóban: minden férfi boldoggá teheti a kedvesét. Ennek a négy csillagjegynek is megvan a maga csodálatos módszere.

Az élet nem csupa habostorta és csillámpor, de a maga módján minden férfi képes boldoggá tenni a szerelmét. És amikor arról beszélünk, hogy a maga módján, akkor cseppet sem megalkuvásról van szó! Minden csillagjegynek megvan a sajátos jelleme, és a rá jellemző pozitív tulajdonságokat csupa előnyként használják fel a kapcsolatokban is. Így lesz csodás a szerelem a Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák mellett is.

boldogság

Fotó: Unsplash

Kos: végtelen kalandra inspirál

Tudja, hogy a lelked mélyén te is vágysz a kalandokra. Ő pedig soha nem tagadta merész, kalandvágyó jellemét. Így szó nélkül ragad magával mindenhova, és követ téged is, akárhová vezet az utad. Sőt, nem egyszerűen követni fog téged, hanem inspirálni is – hogy őrültebb dolgokba vághass bele, mint amiről valaha is álmodtál. Érzi, hogy szabad szellem vagy, akit nem lehet röghöz kötni. Ez pedig végtelenül boldoggá tesz.

Bika: soha nem voltál még ilyen gyönyörű

A Bika férfi figyelme középpontjában állsz, ahol folytonos bókjai és dicséretei özöne zúdul rád. A legragyogóbb nővé válsz mellette, hiszen mindennap arról biztosít, hogy tökéletes vagy és gyönyörű. Akárhogy is láttad magad eddig, a Bika férfinak megvan hozzá a képessége, hogy mellette a világ leggyönyörűbb nője legyél. Vele soha nem érzed magad elhanyagolva, és a szerelmét is nap mint nap kimutatja neked. Ha valaki mellett a boldogság garantált, hát az ő.

Ikrek: igazán tudja, mit mondjon neked

Rendkívül vonzó és érdekes az Ikrek férfi. Mindig van miről mesélnie, és történeteit éjjel-nappal tudnád hallgatni, olyan érdekfeszítőek. Talán fele sem igaz annak, amit előad, de ez nála csöppet sem számít. Ahogy mesél, és ahogy imádattal lesi, hogy izgatottan hallgatod – mindenhogy levesz a lábadról. Minden helyzetben tudja, hogyan kell veled beszélni, kommunikálni, legyen szó szórakoztatásról vagy komoly dolgokról. Ennyire. mint ő, senki nem érzi ezt, és ettől igazán boldog leszel vele.

Rák: mellette hercegnő leszel

Ha van a világon valaki, aki igazán teljes szívvel szeret, az a Rák férfi. Amikor vele vagy, minden másodpercben érezteti veled, hogy imád. Szinte semmi más nem érdekli, csak hogy mindened meglegyen, kívánságaidat lesi és teljesíti folyton-folyvást. A Rák férfi mellett úgy fogod úgy érezni magad, mint egy igazi hercegnő. Túlzás lenne? Nem érzed annak, pontosan tudja, mikor kell egy kicsit a háttérbe húzódnia. Végletekig kényeztet, de tiszteli a határaidat. Ennél nagyobb boldogság szinte nem is létezik.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top