nlc.hu
Horoszkóp

Júliusi pénzhoroszkóp

Ennek az 5 csillagjegynek pénzt hoz a július

A nagy szerencse és gyarapodás bolygója, a Jupiter, valamint a vágyainkat szimbolizáló Vénusz bolygó egész hónapban segíti majd ezt az 5 csillagjegyet! Te köztük vagy?
Jim Carrey A Maszk

Több csillagjegynek is remek hírünk van a pénzhoroszkópot illetően! Két nagyszerű bolygó, a Jupiter és a Vénusz is tesz azért a következő hetekben, hogy sokak nagyra törő álma válhasson valóra, és a kockázatvállalók is győztesként kerülhessenek ki a kétesélyes szituációkból.

A Jupiter, ami az optimizmust, a bőséget és a szerencsét testesíti meg, az egész hónapot a Bika jegyében tölti, ez azonban nem jelenti azt, hogy csak az ebben a jegyben születetteknek lesz mit a tejbe aprítaniuk, sőt! 

A Vénusz, amiről mindenkinek a csábítás és a párkapcsolati harmónia jut eszébe elsőként, a pénzügyekre is hatással van, főleg júliusban, amikor az egész hónapot a fényűző és elegáns Oroszlán jegyében tölti. Nem mellesleg 10-éig a Mars is ebben a jegyben tartózkodik, ami még kitartóbbá, elszántabbá tehet, ha küzdened kell a céljaidért.

Nézzük, melyik öt jegy bankszámlája hízik a legtöbbet a nyár egyik legforróbb hónapjában!

Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: Getty Images – SIphotography

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top