Horoszkóp

Ezért annyira szerencsés csillagjegy az Oroszlán

Az Oroszlán valójában nem a legszerencsésebb csillagjegy, de mégis ő az, aki a legtöbbet hozza ki az életéből, s emiatt irigyeinek száma végtelen. A horoszkópból kiderül, vajon mit tud, amit a többiek nem...

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, amely központi helyet foglal el a Naprendszerben. S ő pontosan ilyen típus, imádja, ha minden róla szól, ha körbeveszik és nagyra becsülik a többiek. Nos, de miért annyira szerencsés csillagjegy? A horoszkópból fény derül az izgalmas részletekre.

A szerencse az Oroszlán mellett áll

Az Oroszlán született vezető. Ahogyan az állatvilágban a dzsungel királya, az emberek között ő az, akit nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Magabiztos, határozott, eltökélt, vonzó és ragyogó csillagjegy. Pontosan tudja, mit akar elérni az életében, s a céljait meg is valósítja. Mindent megkap az élettől, s ezért is érezheti magát nagyon szerencsésnek. Elképesztően kreatív, s valójában mindenre megtalálja a legjobb megoldást. De ez a kreativitás a művészetben is megjelenhet nála. Tehetséges színész, énekes, remekül rajzol, alkot. Nem mellesleg nincs benne félelemérzet, lámpaláz.  

Ezért is annyira szerencsés csillagjegy az Oroszlán

Ezért is annyira szerencsés csillagjegy az Oroszlán (Fotó: Getty)

A bolygók is támogatják az Oroszlánt

Az Oroszlán a tűz elemű jegyek közé tartozik, két társa a Kos és a Nyilas. S ebből adódóan a Mars és a Jupiter bolygók támogatását is élvezi. Előbbi az akarat, a küzdelem, a versenyszellem, a céltudatosság, míg utóbbi a nagy szerencse bolygója is. Attól függően, hogy melyik dekádban született, az Oroszlán, más és más tevékenységekben lehet igazán sikeres. Az viszont vitathatatlan, hogy nagylelkűség, hatalmas szív és szeretet, óriási ambíciók, szenvedély jellemzi. S mivel nagyszerűen él a lehetőségeivel, remek a fellépése, bámulatosan meggyőző tud lenni, rendre, valóban eléri, amit kitalált magának.

Az Oroszlán ezért is nagyon szerencsés csillagjegy

  • A horoszkóp szerint az Oroszlán szerencseköve a rubin, amely egész életében pozitív energiával támogatja őt.
  • Szerencsenapja a vasárnap, amely az egyiptomi mitológiában természetesen Ré, vagyis a napisten ünnepnapja volt, s akiről úgy tartották, ő teremtette meg a világot.
  • A keresztény hagyományokban a vasárnap a hét pihenőnapja. Sok esetben ezt a napot tartják számon a hét első napjaként, amikor az egész hétre fel lehet készülni.
  • Az Oroszlán szerencsenapja minden hónap 1., 5. és 15. napja. A legszerencsésebbek pedig nem véletlenül január 1., január 5. és január 15., valamint május 1., május 5. és május 15.

S bár az Oroszlánt nem a legszerencsésebb csillagjegyként tartja számon a horoszkóp, ő mégis annak érezheti magát, hiszen minden lehetőséget megkap az élettől, hogy valóra váltsa az álmait. Számára tényleg csak a csillagos ég a határ… Nem véletlen, hogy nagyon sok világsztár született az Oroszlán jelében…

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top