Horoszkóp

Melyik csillagjegy a legszerencsésebb? A horoszkópból kiderül

Vajon mennyire vagy szerencsés típus a horoszkóp szerint? S vajon miben lehet igazán szerencséd az életed során? Izgalmas és kihagyhatatlan részletek következnek.

Vajon mennyire vagy szerencsés típus? Az élet melyik területén érezheted magadat igazán szerencsésnek. S vajon mennyire szerencsés csillagzat alatt születtél? A horoszkópból kiolvashatod a választ.

Kos

Annak ellenére, hogy uralkodó bolygód a Mars, a háború szimbóluma, mindez egyáltalán nem jelenti, hogy Kos jegyűként az egész életed a közdelemről szólna. Sőt, te győzelemre születtél, s minden csatát meg akarsz nyerni. Nagyon elszánt vagy, s mindig eléred a céljaidat.

Bika

Bika jegyűként a te életedben történnek nehezebb pillanatok, amivel rendre megleped a környezetedet. Nem különösebben érzed magad szerencsés típusnak, mégis vitathatatlan, hogy minden nehézséget képes vagy túlélni. Mindezzel pedig azt bizonyítod magadnak, hogy nem kell ahhoz szerencse, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Ikrek

Ikrek jegyűként nem mondhatni hogy a szerencse gyermeke lennél. Az is biztos, hogy az életed számtalan kihívást, akadályt hozhat neked, így az igazi boldogság gyakran csak vágy és álom marad. A jó hír, hogy a tudásoddal, az elszántságoddal, a benned élő szenvedéllyel valójában bármit elérhetsz, amit csak szeretnél….

Rák

Rák jegyűként azon kevesek közé tartozol, akik valóban áldottnak érezhetik magukat. Annak ellenére, hogy számos nehézségen át vezet az út a valódi boldogsághoz, különleges intuíciódnak köszönhetően, te mindig a lehető legjobban választasz. Szóval, semmi más dolgod nincs, mit a kezedbe venni a szerencsédet.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként okos és nagyon elszánt, céltudatos típus vagy, ezért fölösleges azon aggódnod, vajon meg tudod-e valósítani a vágyaidat. Az életed valójába olyan, mint az agyag, úgy és olyanra formálod, amilyenre csak szeretnéd. Fölösleges négylevelű lóherét keresned, te e nélkül is valóra váltod, amiben hiszel.

Szűz

Szűz jegyűként a boldogság mindig távolabb van, hogy elérhetnéd, s emiatt sokat csalódsz. Annak ellenére, hogy az életed számtalan akadályt állít eléd, mindez okkal történik. Te sokkal erősebb és állhatatosabb vagy, mint gondolod. Sorsod szerint meg kell tapasztalnod a nehézségeket, mert így tudod igazán értékelni az élet ajándékait. Innentől nagyon szerencsés leszel.

Vajon te mennyire vagy szerencsés? A horoszkópból megtudod

Vajon te mennyire vagy szerencsés? A horoszkópból megtudod (fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként a legszerencsésebbek közé tartozol, hiszen nagyon optimista vagy, és az elképzelésedet is rendre valóra tudod váltani. Amit kitalálsz, és amiben hiszel, végigviszed akkor is, ha minden érv ellened szól. De mindig jól döntesz, mert végül mindig a te igazad érvényesül. Ne hagyd magad lebeszélni az elhatározásaidról.

Skorpió

Annak ellenére, hogy Skorpió jegyűként hajlamos lehetsz negatívabb színben látni az életedet, mint amilyen az valójában, az igazság még is az, hogy te igazán szerencsésnek mondhatod magad. Gondolj csak bele, mindig, minden célodat eléred, amiért hajlandó vagy tenni. Rajtad kívül nem sokan képesek a legmélyebb pontról újra és újra a csúcsra jutni.

Nyilas

Nyilas jegyűként uralkodó bolygód, a nagy szerencse bolygója, a Jupiter. Szóval már önmagában ezért sem lehet okod panaszra. Optimista típus vagy, aki ha citromot kap az élettől, limonádét csinál belőle. Szóval, soha ne add fel a céljaidat, mert mindig sikert arathatsz mindabból, amiért teszel, és amiben valóban hiszel.

Bak

Bak jegyűként téged a horoszkóp vezető típusként jellemez, mégis te vagy az, aki talán a legtöbb nehézséggel és kihívással szembesül az életében. Viszont bámulatos könnyedséggel oldasz meg minden problémát. S pontosan azért érezheted magad szerencsésnek, mert az igazán fontos célokat mindig eléred. 

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hatalmas ölelést érdemelsz. Annak ellenére, hogy az élet nem mindig igazán sportszerű veled, elszántságoddal, a hiteddel te mindig képes vagy elérni, amit szeretnél. Különleges problémamegoldó képességeddel mindig a legjobb utat választod, s ezért érezheted magad különösen szerencsésnek.

Halak

Halak jegyűként egyrészről nagyon szerencsésnek érezheted magad, hiszen uralkodó bolygód a Jupiter, másrészt viszont ott van a Neptunusz is, amelynek különleges belső megérzéseidet köszönheted. De ha csak a Jupitertől várod a szerencsédet, sosem leszel igazán boldog. Ellenben, ha követed a megérzéseidet, bármit elérhetsz és megvalósíthatsz.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top