Horoszkóp

Ilyen lánykérésre vágynak a csillagjegyek

Ki ne vágyna rá, hogy szerelme térden állva kérje meg a kezét? Pontosabban, nem feltétlenül vágyik valamennyi csillagjegy naplementés, bámulatosan romantikus eljegyzésre, de tény és való, mindannyiuk boldogan hallja, ha szerelme felteszi a nagy kérdést. Nos, hogyan kérd meg a párod kezét? Milyen lánykérésre vágyik a lelkében? A horoszkópból kiderül.

A Kos

kos horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Kos elvárásai magasak. Ő nem éri be az egyszerű lánykéréssel. Eredetire, különlegesre, pompázatosra, igazán emlékezetes eseményre vágyik. Mert ő pontosan tudja, neki a legjobb jár. Szóval, Kos szerelmednek érdemes a legjobbat, a legtrendibbet adnod.

A Bika

bika horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Bika izgalmakra vágyik. Nyugodt, ugyanakkor kíváncsi típus, aki szívesen rakosgatja össze az apró részleteket, akárcsak a puzzle-t. A lánykérésre úgy gondol, mint egy talányos, megoldandó rejtvényre, ami apró részletekben tárulkozik fel előtte. Szépen, lassan részletről, részletre kibontva tedd fel neki a nagy kérdést… 

Az Ikrek

ikrek horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekAz Ikrek imádja a meglepetéseket, az új helyzetekhez pedig bámulatosan gyorsan alkalmazkodik. Semmi sem lesz számára romantikusabb, mint amikor a legváratlanabb pillanatban teszed föl neki kérdést. Például, amikor éppen a pezsgőjét kortyolgatja…

A Rák

rák horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekRák tökéletes biztonság érzi magát, amikor a szerelme mellett töltheti az időt. El sem tudna képzelni romantikusabb lánykérést, mint amikor átölelve pihen melletted, majd felteszed a kérdést, és átnyújtod a gyűrűt. Ha még le is térdelsz, biztosan könnyekig meghatódik.

lánykérés horoszkóp csillagjegyek

Ilyen lánykérésre vágynak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

oroszlán horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekAz Oroszlán a bátorság példaképe, nem mellesleg bámulatosan kreatív csillagjegy. A lánykérést esetében érdemes művészi értékkel párosítani. Például a kedvenc galériájában kérd meg a kezét, persze azt sem bánja, ha nagyobb társaság előtt térdelsz elé, és teszed fel a kérdést, hogy mindenki csak őt irigyelje és csodálja.

A Szűz

szűz horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Szűz visszafogott típus, őt inkább zavarba hoznád, ha nyilvános helyen kérnéd meg a kezét. Igazán boldog lesz magától a kérdéstől is, meg attól is, ha otthon szépen megterített asztalnál teszed fel neki a nagy kérdést.

A Mérleg

mérleg horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Mérleg talán a legromantikusabb típus. Az ő álmában naplementés, tengerpartos lánykérés és persze esküvő szerepel. Ha nem tudod a tengerparton megkérni a kezét, bármilyen vízpart vagy romantikus helyszín, étterem is megteszi. Kedvesed könnyekig fog hatódni.

A Skorpió

skorpió horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Skorpió szívesen keresi életében az izgalmakat, viszont az intimitás, a lelki közelség legalább ennyire fontos neki. Érdemes a kettőt összekötnöd, romantikus és méltán emlékezetes utazás közben kérd meg a szerelmed kezét.

lánykérés csillagjegy horoszkóp

A romantikus csillagjegyek vízparti lánykérésre vágynak (Thinkstocphotos)

A Nyilas

nyilas horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekNyilas imádja a kalandokat, nem retten meg a veszélytől sem. Ha nem is valamelyik szikla tetején kéred meg a kezét, de azt biztosan nem fogja bánni, ha nagyobb baráti társaság előtt teszed fel a nagy kérdést. Ezt a lánykérést talán még izgalmasabbnak is gondolja.

A Bak

bak horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Bak nem ijedős típus, ugyanakkor visszafogott, tartózkodó, neki idő kell, hogy megnyíljon mások előtt. Az intim pillanatokat keresi, amikor kettesben töltheti veled az időt. Nosztalgikus típus, ezért az első randitok helyszínére mindig szívesen visszatér. Tökéletesre sikerül a lánykérés, ha itt teszed fel neki a kérdést.

A Vízöntő

vízöntő horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Vízöntő újdonságra, izgalmakra, egyediségre vágyik. Boldogan elkísér bármelyik különleges étterembe, múzeumba, képtárba, és még boldogabban mond neked igent, ha ilyen helyszínen kéred meg a kezét.

A Halak

Ilyen lánykérésre vágynak a csillagjegyekA Halak érzékeny meleg lelkű csillagjegy, nagyon szereti a lágy zenét, szívesen táncol, és a romantika sem áll tőle távol. Válassz romantikus helyszínt élőzenével, ahol összebújva táncolhattok, és a tánc közben kérd meg a kedvesed a kezét. Örömében biztosan könnyekre fakad.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top