Horoszkóp

Ez a Skorpió véleménye a csillagjegyekről. Vajon kit gyűlöl, és kit szeret a legjobban?

Vajon hogyan vélekedik a Skorpió a csillagjegyekről? Nos, meglehetősen határozottan. Ha valaki, ő biztosan nem rejti véka alá a véleményét. Szórakoztató, ugyanakkor nagyon is találó horoszkóp következik.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió vélemény csillagjegyek horoszkópA Skorpió csillagjegy talán a legszélsőségesebb csillagjegy. Ő nem ismeri a szürke árnyalatait, nála fehér vagy fekete minden. Sosem kertel, mindenkor kimondja, amit gondol. Néha kíméletlenül is. Nála tabutémák nem léteznek. Az sem véletlen, hogy nagyon sok igazság van abban, amit gondol. Büszke, bátor, határozott és rendkívül szenvedélyes típus. Mélyen érez, de érzékeny lelke sebezhető is. Talán éppen ezért rejtőzködik folyton. Nem könnyen tárja fel a lelkét, titokzatos és fürkésző. Mindent tudni akar a többiekről. Az életében mindent valódi kihívásként él meg. Milyennek látja a Skorpió a többieket? Nos, ő az, aki sosem rejti véka alá a véleményét…

Ezt gondolja a Skorpió a Kosról

bika horoszkóp vélemény kos csillagjegyNos, a Skorpió szerint a Kos: ha-ha-ha. Na, ne. Azt hiszi, versenyezhet velem… Ők valóban folyamatosan versenyeznek, rivalizálnak egymással. Tény és való, komoly ellenfélre találnak a másikban. De hogy ők ketten barátok, társak sosem lesznek, az is biztos. 

Ez a Skorpió véleménye a Bikáról

ikrek horoszkóp vélemény bika csillagjegyA Skorpió szerint a Bikaő rendben van. Nagyon kedvelem. Szimpatikus. Két szemben álló csillagjegy, akik rendkívül erősen vonzódnak egymáshoz. Annyira különböznek, hogy éppen ezért egészítik ki egymást. A vonzerő, az érzékiség mindkettőjükben megtalálható.

skorpió csillagjegyek vélemény horoszkóp

Határozott véleményt fogalmaz meg a Skorpió (Thinkstockphotos)

Ez a Skorpió véleménye az Ikrekről

rák vélemény ikrek horoszkópA Skorpió szerint az Ikrek folyton beszél. Képtelen csendben maradni. Légyszi-légyszi, valaki kapcsolja már ki! Ők azok, akik valószínűleg sosem találnak egymásra. A Skorpió egyébként is megeszi az Ikreket reggelire

Így vélekedik a Skorpió a Rákról

oroszlán vélemény rák csillagjegy horoszkópA Skorpió szerint a Rák: na, igen. Vele szavak nélkül értjük egymást. Nagyon-nagyon kedvelem. Két vizes csillagjegy találkozása az érzékenységről, az intuícióról, az érzékiségről szól. Tökéletes párost alkotnak.

Ezt gondolja a Skorpió az Oroszlánról

szűz horoszkóp vélemény oroszlán csillagjegyA Skorpió szerint az Oroszlán: azt gondolom, ő nem is rossz. Sőt, kifejezetten izgalmas és vonzó…  A két kifejezetten határozott és bátor csillagjegy találkozásából komoly barátság és párkapcsolat is kialakulhat. Nagyon erősen motiválják egymást.

Ez a Skorpió véleménye a Szűzről

mérleg csillagjegy vélemény szűz horoszkópA Skorpió szerint a Szűzigazából nem tudom, van-e róla bármilyen véleményem. Kettejük kapcsolata akár működhet is. Mindketten szorgalmasak, hűségesek, kitartóak. De… mindketten tartózkodók. Szóval ki tudja, összejönnek-e valaha is egymással?

Ezt gondolja a Skorpió Mérlegről

skorpió vélemény mérleg csillagjegy horoszkópA Skorpió szerint a Mérleg nagyon kedves és vonzó. Viszont csöppet sem tűnik határozottnak, elszántnak. Nem tudom eldönteni, mit akar. A Skorpió a szenvedélyek rabja, birtokló és nagyon ragaszkodó típus. A Mérleg könnyed és szereti a szabadságot. Ha nem fullad bele a kapcsolatba, talán még működhet is valami közöttük. 

Így nyilatkozik a Skorpió a Nyilasról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp nyilas csillagjegyA Skorpió szerint a Nyilas kifejezetten vicces és szórakoztató. Élvezet őt hallgatni. Egy baj van vele, hogy időnként nagyon gyerekes. Talán barátság kialakulhat közöttük, de valójában még arra sincs túlzottan sok esély. A Nyilas nem tűri a korlátokat, a Skorpió pedig folyton határokat húzna elé. Nem bírják sokáig egymás mellett.

skorpió vélemény horoszkóp csillagjegyek

A Skorpió nem rejti véka alá a véleményét (Thinkstockphotos)

Ezt gondolja a Skorpió a Bakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyA Skorpió egyértelmű véleményt fogalmaz meg a Bakról: na, igen. Ő aztán határozott és céltudatos. Tetszik nekem, fel tudok rá nézni. A munkában, a magánéletben hasonlóan gondolkoznak, bár a Bak nem igazán szereti, amikor a Skorpió faggatja őt. Az biztos, hagyják élni a másikat, és hűségben, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Ez a Skorpió véleménye a Vízöntőről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyA Skorpió szerint a Vízöntő: na, ő az, akire egyáltalán nincs időm. A független, önálló Vízöntő a maga útját járja. Nem szereti az elvárásokat, az előírásokat, a birtoklást pedig képtelen elviselni. Már önmagában ezért sem illik össze a Skorpióval.

Íme a Skorpió véleménye a Halakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyA Skorpió szerint a Halak: nagyon édes és szerethető típus. Jól érzem magam vele, csak ne lenne annyira szégyellős. Szintén két vizes csillagjegy találkozása. Ők is nagyon érzik egymást, szavak nélkül is pontosan tudják, mit érez és gondol a másik. Ütőképes párost alkotnak, hosszú távú párkapcsolat az övék.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top