Horoszkóp

Íme a Skorpió 3 típusa, akiket nem árt, ha megismersz

Bár a titokzatos Skorpiót talán a legnehezebb kiismerni a csillagjegyek között, azért közöttük is megkülönböztethetünk három alapvető személyiségtípust. Vajon te melyik dekádban születtél? És mi az a jellemvonás, ami a leginkább jellemez téged? A különleges horoszkópból kiderül.

Az asztrológia valamennyi csillagjegynél születési dekádokat is megkülönböztet. Nem mindegy ugyanis, hogy mikorra esik a születésnapod, hiszen még a csillagjegyed alapvető tulajdonságai is eltérőek lehetnek. Talán éppen ezért nem illik rád minden, amit a Skorpióról olvasol. Nos, melyik deákban születtél? És milyen típusú Skorpió vagy?

Születési dekádok a Skorpió csillagjegyben

1. dekád a Skorpióban: október 24. – november 2.
2. dekád a Skorpióban: november 3. – november 12.
3. dekád a Skorpióban: november 13. – november 21.

skorpió csillagjegy dekádok horoszkóp

Háromféle Skorpió csillagjegy létezik (Thinkstockphotos)

1. dekád:  A „kém” Skorpió

A Skorpiók e típusa mestere annak, hogyan terelje el magáról a figyelmet másokra. A megismerkedésetek után hónapokkal is fennállhat az a helyzet, hogy te ötször annyi információt adtál ki magadról, mint amennyit róla tudsz. Párod komolynak és titkolózónak tűnik, de amikor biztonságban érzi magát melletted, ő is kibújik a páncélja mögül.

2. A „tettestárs” Skorpió

Ha sikerült kiimádkoznod a kém típusú Skorpiót a barlangjából, valójában szinte azonnal kapsz helyette egy tettestárs típusút! Hogy ez mit jelent? Olyan igaz barátot, aki minden helyzetben lojális marad hozzád, és a legszívesebben az összes szabadidejét veled töltené – persze csak addig, amíg ugyanezt érzi a részedről is. Ha vele tartasz, úgy érezheted magad, mintha elit klub tagja lennél, aki a világ összes titka mögé lát.

3. Az „alakváltó” Skorpió

Az „alakváltó” Skorpiót nehéz megismerni, hiszen gyorsan változtatja az érdeklődési körét, de akár a tartózkodási helyét is. Ő sosem követi, egyenesen diktálja a trendeket, és sem a változásoktól, sem a kockázattól nem fél. Egy dologban biztosan számíthatsz rá: ha barátjaként vagy a szerelmeként tekint rád, és érzi, hogy törődsz vele, a végsőkig kitart melletted. A haragját ugyanakkor jobb, ha nem hívod ki.

refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top