Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy tökéletesen passzol a Skorpióhoz

Sokan gondolják, hogy a Skorpió a legvonzóbb az összes csillagjegy között. Szenvedélyes, áramló víz jegy, magnetikus erővel. A kérdés már csak az, vajon kikkel alkot ideális párost. Ezekkel a csillagjeggyel kétségtelenül egymásra találnak. Te is köztük vagy?

Skorpió a Bikával: az ellentétek vonzzák egymást…

bika skorpió szerelem párkapcsolat horoszkópA Bika eleinte rettentően ellenszenves lehet a Skorpió számára, ugyanakkor valamiért mégis vonzódik hozzá. E két jegy között megmagyarázhatatlan kémia működik, és bár sok mindenben különböznek, miután egymásba szeretnek, nem adják fel a szerelmüket, pláne hogy mindketten hűségesek, kitartóak, és hosszú távban gondolkoznak.

Skorpió a Rákkal: valóra vált tündérmese

rák skorpió szerelem párkapcsolat horoszkópAz ideális társat kétségtelenül a Rákban találhatja meg a Skorpió. A két víz jegy tökéletesen illik egymáshoz, megértőek és elfogadóak egymással. A Skorpió „sötét oldalát” jól ellensúlyozza a kedves és törődő Rák. Amikor a Skorpió ideges, feszült, a Rák pontosan tudja, hogyan nyugtassa meg. Ha létezik sírig tartó szerelem, az övék az lehet.

Skorpió a Halakkal: álmodni sem lehet szebbet

halak skorpió szerelem párkapcsolat horoszkópA Skorpió és a Halak mindketten egy-egy lábbal állnak a földön – a másikkal ugyanis valamilyen misztikus csodavilágban járnak. Mi történik, amikor összekerülnek? Valószínűleg együtt lépnek be az álmok világába, ahonnan vissza sem akarnak jönni. A szerelmük addig biztosan csodás lehet, amíg a realitás közbe nem szól.

skorpió horoszkóp szerelem párkapcsolat

Ezekkel a csillagjegyekkel tökéletes párra talál a Skorpió (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top