Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy bármit kockára tenne a szerelemért

Ezeknek a csillagjegyeknek mindennél fontosabb a párkapcsolatuk. Bármit feláldoznának, és bármit megtennének a szerelemért, a szerelmükért. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópban nagyon fontos részletek olvashatsz ezúttal.

Valójában mindenki meg akarja élni az életében a szerelmet, mindenki társa, nyugalomra, békére, igazi párkapcsolatra vágyik az életében. De az is tény, hogy nem mindenki tenné kockára az élete más területét a szerelemért. A következő csillagjegyek viszont valóban mindent feláldoznának a boldogság, a szerelem, a párkapcsolat oltárán. Az is kiderül, hogy vajon miért…

A Bika mindent megtesz a szerelemért

A Bika kétségtelenül az egyik legkitartóbb és legmakacsabb csillagjegy. Ha ő valamit a fejébe vesz, attól nem tágít, és ez természetesen a szerelemre is tökéletesen igaz. Amikor úgy érzi, az igazira talált, mindent megtesz a párjáért, és bármit feláldozna, csak maga mellett tudhassa őt. Nagyon hűséges és megbízható típus, akinek a párkapcsolat a lételeme a boldogsághoz, a nyugalomhoz, az anyagi és érzelmi biztonsághoz. Ha kell, ő meg is harcol a szerelméért.

Ezek a csillagjegyek bármit kockára tennének a szerelmükért (iStock)

A Rák a legérzelmesebb csillagjegy

A Rák az intenzív érzelmeiről ismert a leginkább. Neki a párkapcsolat úgy kell, akár egy falat kenyér. Nagyon boldogtalan lenne egyedül, ezért is tesz meg mindent a párjáért. Főleg akkor, ha úgy érzi, rátalált a megfelelőre. Talán ő a legempatikusabb a csillagjegyek között, nagyon figyelmes, megértő és segítőkész, valódi háttérbázist teremt a párjának. Hűséges, megbízható, az érzései mélyek és tartósak. S ha valamivel fel lehet őt bosszantani, nos azzal mindenképp, ha a párkapcsolatát, a boldogságát éri sérelem, netán veszélyeztetve érzi magát. Ilyenkor gond nélkül vállal minden kockázatot, csak visszanyerje a szerelmét.

A Skorpió a legbirtoklóbb szerelmes

A Skorpió kétségtelenül a legtitokzatosabb csillagjegy. Nem könnyű megfejteni az érzéseit, a gondolatait, pedig hihetetlenül mélyen és intenzíven szeret. Leginkább persze akkor, amikor a valódi párjára talál. Márpedig, ha ő akar valakit, akkor mindenestül akarja, és onnantól kezdve senki mást nem akar a párja körül látni. Nagyon hűséges, megbízható, szenvedélyes és kitartó típus, a szerelméért pedig bármit megtenne. És pontosan ez a mindent elsöprő szenvedély motiválja őt arra, hogy kockára tegyen bármit, csak a szerelme vele maradjon örökkön-örökké.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top