Horoszkóp

A Skorpió szerelme elsöprően szenvedélyes

A Skorpió vonzerejének képtelenség ellenállni. S ha ő akar valakit, biztosan meg is szerzi magának. A legszenvedélyesebb, a legcsábítóbb csillagjegy. A szerelme is pontosan ilyen. Egyszerűen magával ragadó. A horoszkópból kiderül, mi minden jellemző rá, amikor igazán szerelmes.

A Skorpió inkább erotikusnak mondható, mint érzékinek. Olyan elképesztő vonzerő árad belőle, amivel valójában bármit elér, amit igazán szeretne. Nagyon titokzatos és sejtelmes, mert csak cseppekben adagolja a személyiségét, s épp ettől annyira ellenállhatatlan. Egyszerűen meg akarod ismerni.

A szerelmes Skorpió nagyon hűséges

A Skorpió nagyon elszánt és kitartó tud lenni mindabban, ami igazán fontos neki. Párkapcsolatában a végletekig hűséges, nagyon sok benne a szenvedély, az érzelem egészen addig, amíg érzik a társa elkötelezettségét, odaadását. Elsöprően szenvedélyes, már-már fanatikus. Az is biztos, hogy ha ő igazán szerelmes, mindennel sejtjével megéli az érzelmeket. Meglehetősen szélsőséges típus, nála valami vagy fehér, vagy fekete. A színátmeneteket nem igazán ismeri.

Ilyen a Skorpió, amikor szenvedélyesen szeret (iStock)

A szerelmes Skorpió nagyon féltékeny

A Skorpió legnagyobb problémája – s ez férfira és nőre egyformán igaz –, hogy belső kényszert érez a párja folyamatos ellenőrzésére. S ebbe éppúgy beletartozik a féltékenység, mint a mély és tartós szerelem. Csalhatatlan a szimata, azonnal megérzi a legapróbb változásokat, rezdüléseket is. Onnantól pedig beindul a verkli, addig nem nyugszik, amíg bizonyítékot nem talál a megérzéseire. Aztán nincs visszaút, talán sosem bocsát meg igazán. Ugyanakkor, ha őt tesz a párja ellen valamilyen ostobaságot, ahhoz már túl büszke, hogy bocsánatot kérjen tőle. Nála a beismerés egyúttal a gyengeség jele is. Minden konfliktusban, minden harcban neki kell győznie, képtelen veszíteni, de furcsa módon rosszul tűri, amikor párja nem védekezik, nem száll szembe vele. A szenvedélyes veszekedéseket gyakran szenvedélyes szeretkezéssel fűszerezett kibékülések követik.

A szerelmes Skorpió belül forronghat

Ha egy Skorpió kívülről visszafogott, kimért, az is biztos, hogy belül forr mindene, a látszat ellenére pontosan olyan, akár egy kitörni készülő vulkán. S jobb nem a közelében lenni, amikor robban. Neki nagyon fontos, hogy mindig legyen a közelében valaki, akivel összemérheti az erejét, akivel meg kell küzdenie. Ettől a Skorpió ugyan sokkal jobban érzi magát, a környezete viszont annál inkább szenvedhet. Párjaként el kell fogadni, hogy nála a válságok, az érzelmi kitörések olyan játszmák, amikor kérlelhetetlenül megbántódik, s ilyenkor a párjára zúdít minden valós vagy képzelt sértést. Mellette mindenkor a békére érdemes törekedni, mert ilyenkor nagyon szeretetteljes a viselkedése.

A szerelmes Skorpió nagyon megértő

A szerelmes Skorpió meglepően megértő és empatikus típus. S mivel röntgenként lát bele párja érzelemvilágába, valójában semmi sem maradhat rejtve előtte. Pillanatok alatt összerakja a kirakóst, így az esetek többségében mindent tud a partneréről. Ő tényleg képes kiolvasni a párja szeméből, hogy mire vágyik, és a legvégsőkig elmegy, hogy teljesítse a kívánságát. Akkor a legboldogabb, ha fontosnak érezheti magát a kapcsolatában. Amennyire nyitott könyv előtte a szerelme, ő annál inkább megőrzi a saját titkait. Persze, nem mindenkinek jön be ez az enyém vagy és kész hozzáállás, de akinek igen, azzal a partnerrel nagyon mély érzelmeken alapuló és igazán boldog párkapcsolata lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top