Horoszkóp

Ezt a 7 mondatot soha ne mondd egy Skorpiónak!

A horoszkóp a Skorpiót a legmegfoghatatlanabb csillagjegyek közé sorolja. Talán az ő bizalmát a legnehezebb elnyerni. Igazság szerint kiérdemelheted – nagy sokára. Nos, vannak olyan tiltott mondatok, amit soha nem mondj Skorpió párodnak, de a barátodnak sem...

A Skorpió az egyik leghevesebb és legszenvedélyesebb csillagjegy. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, s bár kétségtelenül vonzó és megnyerő típus, nagyon makacs, engesztelhetetlen és vakmerő is tud lenni. Tény és való, vele mindig jobb az óvatosság, s inkább a barátságát keresd, mintsem az ellenségeskedést. Bármit is tesz, amiről más a véleményed, jobb azt magadban tartanod, mert gyűlöli az ellene irányuló kritikát, s ilyen esetben szinte biztosan addig ismeretlen arcát fedi fel előtted. Amennyiben hosszú távú párkapcsolatra készülsz a Skorpióval,még fontosabb, hogy a következő mondatokat soha nem ejtsd ki előtte…

1. mondat: „Felejtsük el az egészet!”

Nos, soha ne felejtsd el, hogy a Skorpió soha nem felejt el semmit. Lehet, hogy megbocsát neked, legalábbis szóban, de sosem felejti el, amit ellene tettél. A hazugságokat, a megcsalást soha nem tolerálja, sőt ez esetben szinte biztosra veheted, hogy örökre elveszítetted a bizalmát. Türelmes és nagyon kitartó típus, s ha kívülről nem is látod, de belül, a lelkében hosszasan forralja a bosszút. Persze előfordul, hogy elpárolog belőle, de az is könnyen előfordulhat, hogy a sérelemért olyankor vesz revansot, amikor a legkevésbé számítasz rá.

2. mondat, amit ne mondj a Skorpiónak: „Bízz bennem!”

Amikor Skorpió párod ezt a mondatot hallja, azonnal gyanakodni kezdd, hogy valami nincs rendben. S ha egyszer felpiszkálod a kíváncsiságát, addig nem nyugszik, amíg a teljes igazságot ki nem szedi belőled. Az őszinteség nála alapérték, s jól is teszed, ha mindenről pontosan beszámolsz neki. Egyrészt gyűlöli a meglepetéseket, a váratlan dolgokat, másrészt jobb hagyni az alvó oroszlánt benne. Ne kérd, hogy bízzon benned, ha megfelelsz az elvárásainak, kérés nélkül bizalmat szavaz neked.

3. mondat: „Ne legyél már ennyire szélsőséges!”

A Skorpió szélsőséges típus, ha akarna sem tudna más lenni. Ő vagy imád, vagy ki nem állhat valakit. Csak fekete és fehér létezik számára, nincsenek közötte átmenetek. S ha egyszer valamit a fejébe vesz, lehetetlen meggyőzni annak az ellenkezőjéről. Addig nem nyugszik, amíg el nem éri a célját. Győzelem és vereség – ez a két szó létezik a szótárában. Márpedig az utóbbi nem az ő asztala. A végletekig elmegy, hogy elérje, amit igazán akar.

Ezeket a mondatokat egy Skorpiónak soha ne mondd! (fotó: Getty)

Ezeket a mondatokat egy Skorpiónak soha ne mondd! (fotó: Getty)

4. mondat, amit soha ne mondj a Skorpiónak: „Nekem van igazam!”

A Skorpió meglehetősen sajátos módon oldja meg a problémákat. Már csak azért sem teszi azt, amit elvárnak tőle, ilyenkor biztosan más megoldást keres, de ő soha nem áll a sorba. Ne akard meggyőzni a saját igazadról, mert úgysem tudod. Csak fölösleges erőfeszítés és energiapocsékolás. Fogadd el,  mellette nem nagyon lesz igazad. Legalábbis kimondva nem. A bölcs hallgat, s ezt ő annál jobban értékeli…

5. mondat: Ne mondd, hogy „Önző vagy!”

A Skorpió természetét az a mondás szimbolizálja a legtalálóbban, mely szerint, ha sarokba szorítod, s elvágod előtte az összes menekülőutat, ő inkább leszúrja magát, mintsem meghajoljon előtted. Menthetetlenül makacs típus, aki soha senkinek sem hódolna be. Legalábbis akkor, ha ez az elvárás vele szemben. Akarattal sosem érheted el nála, hogy azt tegye, amit te szeretnél. Viszont, ha semmit sem kérsz tőle, csak elfogadod, a csillagokat is lehozza neked. Időnként önzőnek tűnhet a viselkedése, de ezt soha ne vesd a szemére!

6. Ne mondj nemet a Skorpiónak

A Skorpió nagyon rosszul viseli, amikor valaki nemet mond neki. A visszautasítást képtelen kezelni, úgy érzi, ilyenkor a lelkébe gázolnak, s hajlamos az önrombolásra is. Nagyon ragaszkodó típus, aki mindent megtesz a szeretteiért, de a büszkesége egyszerűen nem engedi, hogy beismerje, amikor hibázik, vagy valamit másként kellene tennie. Ha valamilyen kérését nem akarod teljesíteni, ne mondj nemet neki, inkább próbáld elmagyarázni, miért nem vagy erre alkalmas…

7. Ne mondd a Skorpiónak, hogy „Rémesen féltékeny vagy!”

Pontosan tudja, mennyire féltékeny, de ezt persze soha nem ismerné be, annál ő sokkal büszkébb. S mivel elképesztő megérzésekkel áldotta meg a sors, őt képtelenség becsapni. Azonnal átlát a szitán, a radarjai azonnal jeleznek, ha valami nincs rendjén. S ha felébred benne a zöldszemű szörny, addig nem nyugszik, amíg be nem igazolódik a megérzése. Ne mondd neki, hogy mennyire féltékeny típus, mert ezzel csak még kiszámíthatatlanabbá teszed… Legyél őszinte, megbízható, hűséges, s akkor feltétlen szerelmet kapsz cserébe.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top