Horoszkóp

Valódi boldogságot ígér 2020 a Skorpiónak

S mindez nemcsak ígéretnek tűnik, hiszen a Skorpió rátalál a valódi boldogságra. Persze, akadnak majd nehézkesebb időszakok is, de összességében nincs okod panaszkodni, ha ebben a jegyben születtél. Íme a 2020-as horoszkópod!

Valódi élet, szabadság és törekvés a boldogságra: 2020 legfontosabb feladatai ezek lehetnek a Skorpió számára. Vajon mennyire készültél fel? S mennyire vagy nyitott a szerelemre, a társas kapcsolatokra, s az igazi örömre?

A Skorpió válaszokat keres 2020-ban

Amióta uralkodó bolygód, a Mars a Nyilasba lépett, egészen biztosan egyre mélyebben foglalkoztatnak téged az előbbi kérdések. Ha eddig nem találtál válaszokra, még van rá néhány heted, főként, mert nemcsak a válaszokat kutatod, te aktívan tehetsz is, hogy Skorpió jegyűként megélhesd a valódi boldogságot. A mottód mostantól: „Vágyom rá, akarom!”. Szóval nem tévesztheted szem elől a céljaidat.

Nagyon is bölcs és intelligens vagy ahhoz, hogy pontosan tudd, a boldogságot nem kívül, magad körül kell keresned, hanem belül a lelkedben, önmagadban. Vagyis ez most egy igazán mély belső munka, amiben másik uralkodó bolygód, a Plútó támogat. Január 12-én és 13-án már kaptál is ehhez némi inspirációt a bolygóktól, amikor nagyon ritka esemény zajlott az égen. Az is biztos, hogy a felelősségvállalásban hozott neked ez a két nap komoly felismeréseket.

Boldogságra talál a Skorpió 2020-ban a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

A Skorpió valódi boldogságra talál 2020-ban

S ez a januári nap csupán a kezdet volt. 2020-ban ugyanis három alkalommal (április 4., június 29. és november 12.) áll együtt a Bak jelében a Jupiter, a nagy szerencse bolygója, és a nagy változásokat jelző Plútó. Számodra különleges lehetőségeket rejtenek ezek az időpontok. Fontos, hogy minél előbb kezdj pozitívan gondolkodni mind magadról, mind az életedről, még akkor is, ha belül inkább másként éreznél. Amikor más szemmel tekintesz a lehetőségekre, azok is egészen másként jelennek meg az életedben. Szóval, valahogy próbáld csendre inteni a folyton kételkedő kisördögöt benned…

Skorpió jegyűként te pontosan tudod, a világ sokkal több annál, amit szemmel látsz belőle, ezért sem érdemes logikát keresni a történésekben. Inkább figyeld a megérzéseidet, a kitűnő intuíciódat, amely különösen intenzív és élénk lesz február 20-án, július 27-én és október 12-én, amikor is nagyon sokat segít, hogy eddig megoldhatatlannak tűnő problémákon léphess át. Próbálj meg kilépni a „beragadt” helyzetekből, hagyd magad mögött a múltat, mert most tényleg nagyszerű év vár rád. Nem kéne lemaradnod róla…

A Skorpió szerelemre talál 2020-ban

Amióta az Uránusz a Bika jelében jár, talán te is egyre inkább elfogadod, hogy a szerelemben fölösleges logikát keresni, hiszen váratlan, meglepő, megmagyarázhatatlan fordulatok annál inkább történnek veled. Ha párkapcsolatban élsz, 2020-ban rájöhetsz, milyen értékes és fontos ember a párod. De olyan eseményekkel is számolnod kell, amit nagyon nehezen tudsz megérteni. Viszont izgalmakban, szerelmi lángolásban is bőven lesz részed. Természetesen akkor is, ha még keresed a párodat…

2020 összességében változatos évnek ígérkezik, amikor Skorpió jegyűként leteheted az alapokat, s amiért keményen, kitartóan teszel és dolgozol, sikert hoz az életedbe.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top