Horoszkóp

7 érv bizonyítja, hogy a Skorpió a legcsodásabb szerető

Annak ellenére, hogy a Skorpió nem csak a pozitív tulajdonságairól ismert, vitathatatlanul az ő érzései a legmélyebbek, legszélsőségesebbek, és őt tartják a legszenvedélyesebb típusnak is. S íme néhány érv, amiért ő a legnagyszerűbb szerető is a csillagjegyek között.

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb – ha nem a legszenvedélyesebb – típus a csillagjegyek között, s ez minden értelemben igaz nála. Mindegy, hogy épp haragszik, vagy szívből szeret, netán a feladatára koncentrál, ő mindent maximális hévvel tesz az életében. A féltékenység, a birtoklási vágy a kedvezőtlen tulajdonságai közé tartozik, ám ugyanakkor az az érzés, hogy valakinek te vagy a legfontosabb, nagyon is inspirálónak tűnhet. Mágnesként vonz másokat magához, ám egyúttal félelmet is kelthet ez a belőle áradó szélsőséges energia, mely ugyanakkor olyan kombináció, amivel senkit sem hagy hidegen.

Ha a Skorpióra szeretnéd kivetni a hálódat, íme 7 ok, amiért ő az ideális szerető és partner számodra.

1. A Skorpió elképesztően szenvedélyes csillagjegy

A Skorpió a szerelemben a legszenvedélyesebb típus. Elég csak annyit mondani, hogy tudja, miként mutassa ki párjának a szerelmét. Leginkább az ágyban… Az érzékek mestere, s ha szavakkal ritkán fejezi az érzelmeit, érintése mindent elárul róla.

2. A Skorpió nagyszerű szerető

A Skorpió a szó szoros értelmében is a csillagjegyek szex-szimbóluma. Árad belőle az érzékiség, a nélkül, hogy megszólalt volna. Minden mozdulata, s átható tekintete rabul ejti a szívedet. A vele eltöltött hálószobai kaland semmi máshoz sem fogható.

3. A Skorpió mindig melletted áll

A Skorpió kétségtelenül hűséges és nagyon kitartó típus. Nemcsak a szerelemben, a párkapcsolatban, de valójában mindig és mindenben számíthatsz rá. Ha bárki bántóan lép fel veled szemben, biztos lehetsz benne, ő megvéd téged.

Ezért is annyira csodálatos szerető a Skorpió (fotó: Getty)

Ezért is annyira csodálatos szerető a Skorpió (fotó: Getty)

4. A Skorpió meglepően határozott csillagjegy

A Skorpió tudja, mit akar. Mindig a kitűzött cél lebeg a szeme előtt, s ezt a lehető leghatékonyabban szeretné elérni. Addig küzd, addig teszi a dolgát, amíg meg nem valósítja az álmát. S ez bármi lehet nála.

5. A Skorpió számára csak a párja létezik

Nem kell amiatt aggódnod, hogy hűtlen lenne hozzád. Amikor igazán szerelmes, a Skorpió csak a párkapcsolatára, a párjára koncentrál. Lehet, hogy túlságosan is, ám ez mindenképp csábítónak tűnik.

6. Állandóan igyekszik levenni a lábadról

Amikor úgy gondolod, hogy kellően kiismerted magad rajta, akkor is képes valami újjal meglepni téged. Ezért is annyira izgalmas és érdekes minden vele töltött perc.

7. A Skorpiónak fontos az intimitás

Amikor szerelmes, a Skorpió az érzelmesség minden formáját felvonultatja. Soha nem lesz senkivel olyan bensőséges érzelmi kapcsolatod, mint vele. Miután a bizalmába fogad, megnyílik a szíve, a lelke.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top