Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig a legjobbat adják

Ezek a csillagjegyek mindig a tőlük telhető legjobbat és legtöbbet adják. Tehetnék ezt a párkapcsolataikban is, de inkább a munkájukra jellemző ez a nagy fokú precizitás. Az is biztos, ők a főnökeik kedvencei. Te is köztük vagy? A horoszkópból megtudod.

Ezeket a csillagjegyeket tartja a horoszkóp a leginkább gyakorlatiasnak és a legjózanabb típusnak. Nagyon szeretik a munkájukat, hihetetlenül precízek, megbízhatóak, pontosak. Nem véletlenül ők a főnökök kedvencei, illetve nem véletlenül érnek előbb-utóbb a ranglétra csúcsára a karrierjükben. Kitartóan, keményen és a tőlük telhető lehető legjobban dolgoznak. Ők biztosan előbb cselekszenek, mint beszélnek, s persze mindenkor vállalják a felelősséget a tetteikért. Valójában a párkapcsolatukban is. Nos, te köztük vagy?

A Bak

A Bak szilárdan áll a földön, s nem véletlenül tartják őt a leggyakorlatiasabb csillagjegynek. Ő biztosan előbb koszolja össze a kezét, hogy a gyakorlatban is szemléltesse a feladat megoldását, mintsem hogy hosszasan próbálja elmondani a teendőket. Mindenre pontos terve van, sőt mindig ott a tarsolyában a B, a C, de még a D-terv is. Nagyon céltudatos, s mindent meg is tesz, hogy elérje, amire igazán vágyik. Alapos és körültekintő, sosem döntene anélkül, hogy alaposan körbe ne járta volna a lehetőséges eredményt. Általában nagyon türelmes, és képes is kivárni, mire minden beérik. Nem véletlen az sem, hogy szépen lassan, de biztosan halad a sikerlétrán felfelé.

A Szűz

A Szűz pontosan tudja, hol és mikor van szükség a leginkább a segítségére. Meglepő, mennyire józan, és szinte mindig pontosan tudja, hogyan kellene az adott problémát megoldani. Ő is gyakorlatias gondolkodású, nagyon precíz és megbízható munkatárs. Sosem ígér könnyelműen, amit viszont bevállal, a tőle telhető legjobban végzi el. Sosem késik a határidőkkel, következetes és pontos. S mivel nem veszik el a részletekben, de az apró betűs részek fölött sem sikkad el a figyelme, olyan rejtett lehetőségekre is rávilágíthat, amit a többiek nem vennének észre. Ugyan meglehetősen maximalista, de ezt mindig a cél érdekében teszi.

Ezek a csillagjegyek mindig a tőlük telhető legjobbat adják (fotó: Getty)

A Kos

A Kos első látásra nem igazán tűnik gyakorlatias típusnak, pedig valójában több szempontból is az. Ő ugyanis mindenkor arra törekszik, hogy a tőle telhető legjobb életed biztosítsa magának és a szeretteinek is. A kihívásokkal teli munka, a kényelmes otthon, a mindig elegendő pénz a bankszámlán nála alapvetően fontos. Mindig előre gondolkozik, s a lehetőséges következményeket is figyelembe veszi a döntéseikor. Izgalmas életre vágyik, de ennek minden feltételét meg is teremti. Nem mellesleg az önértékelése is a helyén van, s mindig elismeri, ha nem ért valamilyen feladathoz. Sosem tesz fölösleges köröket, inkább hozzáértő szakember segítségét kéri.

A Bika 

A Bika gondolkodásában nagyon pragmatikus, két lábbal szilárdan a földön áll, gyakorlatiasságban kétségtelenül az élen áll. Megbízható, szavahihető, nagyon határozott, kitartó, s mindig a legkézenfekvőbb, a leghatékonyabb megoldásra talál. Nem bonyolít túl fölöslegesen semmit, inkább a lényegre törekszik. Meggondolt típus, aki sosem cselekedne hirtelen felindulásból, inkább mindig megvárja a lehető legjobb alkalmat a döntéseihez. Óvatos és körültekintő, sosem tesz olyan ígéreteket, amit nem tud betartani. Nagyon megbízható és fáradhatatlan munkatárs, akire bármiben és bármikor lehet számítani.

Az Ikrek

Az Ikrek első pillantásra inkább ötletelő típusnak tűnhet. Ami persze igaz is, de az ötleteit a gyakorlatban is képes megvalósítani. Meglepően precíz, és képes lényegre látóan gondolkodni. Ő mindenkor a teljes egészében látja a megoldást, s hosszú távra tervez. S ha igazán akar, nagyon következetes is tud lenni, kiszámíthatók a reakciói. Képes önállóan és csapatban is dolgozni. Szereti, amikor pontosan tudja, mi vár rá, ezért neki különösen fontos, hogy napirend szerint létezzen. Még a gyermeknevelésben is gyakorlatias szemléletű. Szabadságot ad a gyerekeinek, de következetesen betartatja velük azt, amit előre megbeszéltek.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top