Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádják a hegyeket

S nemcsak a hegyekért rajonganak, hanem a kirándulásért, az erdei sétákért is. A horoszkóp szerint idén ősszel érdemes minél több időt a szabadban tölteniük. Te köztük vagy?

Ezeknek a csillagjegyeknek mindene a természet. Imádják a hegyeket, az erdőket, s persze a csendet, a hihetetlen nyugalmat, amit kirándulás, séta közben tapasztalhatnak. Az őszbe forduló csodásan szép tájképtől a lélegzetük is elállhat. Ők ebből a látványból töltődnek, s gyűjtik a pozitív energiákat. Te köztük vagy? A horoszkóp szerint már ezen a héten érdemes felhúznod a túrabakancsokat…

A Bika eggyé válik a természettel

A Bikánál senki sem érti jobban a mondást, amely szerint: állj meg, és szagold a virágokat! Annak ellenére, hogy meglehetősen makacs típus, s nem mindig könnyű kimozdítani a kényelmes fotelből, ha kirándulás a program, ő az első, aki húzza a túrabakancsokat. Föld elemű jegyként persze nem véletlenül rajong az anyatermészetért. Nagyon közel áll a lelkéhez a föld, szívesen kertészkedik, a piknikezés pedig egyetlen sétából sem maradhat ki. A természet mind az öt érzékszervére hat, s semmi sem tölti fel jobban a lelkét, mint a nyugalom, a csend, ami ilyenkor körbeveszi.

Ezek a csillagjegyek imádják a hegyeket, a természetet

Ezek a csillagjegyek imádják a hegyeket, a természetet (Fotó: Getty)

A Szűz életmódjához a kirándulás is hozzátartozik

A Szűz valójában mindig valamilyen küldetést teljesít, de csak azért, mert szereti hasznosnak érezni magát. Örömmel gondoskodik a környezetéről, beleértve ebbe a szeretteit, de ugyanígy a növényeket, állatokat is. S mivel kifejezetten egészségtudatos életet él, nagyon szívesen tölti az idejét a szabadban, a friss erdei levegőn. Nála a kirándulás, az erdei séta felér egy meditációval, hiszen ilyenkor képes kikapcsolni az elméjét. Imádja a csendet, a nyugalmat, a madarak csivitelését. A hegyek látványa, a csodálatos környezet, a mozgás pozitív energiával tölti fel a lelkét. Nem mellesleg alaposan átmozgatja a testét is. 

A Bak imádja a hegycsúcsokat

A Bak szeme előtt mindig valamilyen új cél lebeg. Meghódítani a legmagasabb hegyeket, szó szerint felérni a csúcsra, nála ez mindennél többet jelent. Szívós, erős, rendíthetetlen, aki sosem panaszkodik, inkább teszi a dolgát. Mindegy, milyen az idő, eshet az eső, a hó, fújhat a szél, nála a kirándulás, a hegymászás elsőbbséget élvez. Az anyatermészet természetesen hozzá is nagyon közel áll. Szereti a fákat, az erdő, a hegyek látványa mindenkor megmelengeti a szívét. A telet különösen kedveli, mert ilyenkor még nagyobb kihívások várnak rá. S amikor teljesíti a kitűzött feladatot, ő a legboldogabb.   

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top