nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek a tartós kapcsolatra

Ezek a csillagjegyek képtelenek a tartós kapcsolatra

Vannak, akik könnyen elköteleződnek, és gyorsan összecsiszolódnak a párjukkal, másoknak ez jóval nehezebben megy.

Bika

A Bika rendkívül birtokló és versengő csillagjegy, aki képtelen veszíteni. Vele szinte lehetetlen kedélyesen elbeszélgetni, mert hajlamos vitát provokálni, amiből aztán győztesen akar kikerülni. Viselkedése kezdetben izgalmas lehet, hosszú távon viszont rengeteg energiát emészt fel. Mivel a Bika áhítja a győzelmet, sokszor figyelmen kívül hagyja mások érdekeit, és csak magára gondol. Kárpótlásként viszont remek szerető!

Csillagjegyek, akik nem bírják a tartós kapcsolatot

Fotó: Getty Images/Oleg Breslavtsev

Szűz

A Szűz, ellentétben a Kossal és a Bikával, igazán odaadó csillagjegy, sokszor jobban, mint kéne. Épp ez az, ami miatt egy idő után nyomasztó, már-már fullasztó lehet a közelsége, hajlamos ugyanis elfelejteni, a társának is szüksége lenne a szabad mozgástérre. Ehhez a tolakodó féltéshez még hozzájön a maximalizmusa, ami miatt sokszor úgy tűnhet, folyton ellenőrzi, kritizálja és leszólja a párját, akit pedig mindenkinél jobban szeret. Lássuk be, hosszú távon tényleg nem egyszerű őt elviselni!

Bak

A Bak nem csak élvezi a függetlenségét, egyenesen ragaszkodik is hozzá, ráadásul nehezen enged az elképzeléseiből, ezért egyáltalán nem tartozik a simulékony csillagjegyek közé. Elvárásainak csöppet sem egyszerű megfelelni, sokszor túlzottan is kritikus és cinikus, de az sem ritka, hogy egyenesen sznobként viselkedik. Mindent összevetve a vele való párkapcsolat  okozhat néha nem is kevés fejfájást a párjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top