Horoszkóp

Ezt a csillagjegyet vonzod a legjobban, és ettől fuss el jó messzire

Nem mindenkivel illesz össze még akkor sem, ha kezdetben erős közöttetek a vonzerő. A horoszkópból megtudhatod, melyik csillagjeggyel lesz tökéletes az összhang, s ki az, akit jobb messze elkerülni.

Néhány csillagjeggyel nagyon boldog párkapcsolatod lehet, míg másokkal a kezdeti vonzalom ellenére sem találjátok az összhangot. Vajon kivel érzel mágneses vonzalmat, s ki az, akit jobb, ha messze elkerülsz? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Persze, ha a párod az utóbbi közé tartozik, még nem jelenti, hogy azonnal szakítanod kéne vele. De érdemes elgondolkodnod, vajon miért nem működik tökéletesen a kapcsolatotok.

Kos

Kos jegyűként a Mérleg nagyon erősen vonz téged, izgalmas párkapcsolatra számíthatsz az Oroszlánnal és a Nyilassal, egészen jól kijössz a Vízöntővel és egy másik Kossal is, de jobban teszed, ha a Rákot és a Skorpiót messze elkerülöd.

Bika

Bika jegyűként a Skorpióval hihetetlenül erősen vonzódtok egymáshoz, míg boldog és nyugalmas párkapcsolatod lehet a Szűzzel és a Bakkal, nem rossz ötlet a Rák és a Halak sem, de menekülj minél messzebb az Oroszlántól és a Vízöntőtől.

Ikrek

Ikrek jegyűként óriási szerelemre számíthatsz a Nyilassal, harmonikus kapcsolatod lehet a Mérleggel, a Kossal és a Vízöntővel, szóba jöhet a Bika és az Oroszlán is, de jobban teszed, ha a Szűzzel és a Halakkal egyáltalán nem kezdesz.

Rák

Rák jegyűként a Bakkal elemi erővel vonzódtok egymáshoz, szenvedélyes kapcsolatod lehet a Skorpióval és a Halakkal, egészen jó párost alkotsz a Szűzzel és a Bikával, de eszedbe se jusson a Mérlegbe és a Kosba beleszeretni.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a Vízöntő lenyűgöz téged, szenvedélyes párkapcsolatod lehet a Kossal és a Nyilassal, boldogságra számíthatsz a Mérleg és az Ikrek mellett is, de a Skorpióval és a Bikával sosem találtok közös nevezőre.

Szűz

Szűz jegyűként a Halak nagyon vonz téged, ahogyan boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatra számíthatsz a Bika és a Bak mellett is. A Skorpió és a Rák is izgalmakat csempészhet az életedbe, de magadnak teszel szívességet, ha messze elkerülöd a Nyilast és az Ikreket.

A horoszkóp szerint ezt a csillagjegyet vonzod, és ez a másik nem illik hozzád

A horoszkóp szerint ezt a csillagjegyet vonzod, és ez a másik nem illik hozzád (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként a Kossal tökéletesen kiegészítitek egymást, szenvedélyes szerelem vár a Skorpió és az Ikrek mellett, a Nyilas és az Oroszlán is megfelelő társ lehet, de jobban teszed, ha a Bakkal és a Rákkal nem kezdesz.

Skorpió

Skorpió jegyűként a Bikával hihetetlenül érzéki és szenvedélyes szerelemre számíthatsz. A Halak és a Rák mellett is megtalálod a boldogságot, ahogyan a Szűz és a Bak is jó választás az életedben. Ellenben, ha jót akarsz magadnak, az Oroszlánt és a Vízöntőt messze kerüld el.

Nyilas

Nyilas jegyűként az Ikrek kisugárzásának képtelen leszel ellenállni, ahogyan a Kos és az Oroszlán is nagy szerelmet tartogat neked. Összhangra találhatsz a Vízöntő és a Mérleg párjaként is, ám a Halak és a Szűz egyáltalán nem hozzád való.

Bak

Bak jegyűként a Rák vonzerejének képtelen leszel ellenállni, ahogyan a Szűz és a Bika is hozzád illik. Valójában még a Halak és a Skorpió is szóba jöhetnek nálad, de a Kos és a Mérleg soha nem lesz a te embered.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként az Oroszlánt egyszerűen ellenállhatatlannak találod. Könnyen egyezségre juthatsz az Ikrekkel és a Mérleggel is, valójában még a Kos és a Nyilas sem lehetetlen gondolat, ugyanakkor a Rák és a Skorpió az őrületbe kergetnek.

Halak

Halak jegyűként a Szűz nagyon erős vonzalmat ébreszt benned, ahogyan boldog párkapcsolatra találhatsz a Rákkal és a Skorpióval is. Egészen jó választásnak tűnik a Bika, de a csalódástól óvod meg magad, ha esélyt sem adsz az Ikreknek és a Nyilasnak.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top