Horoszkóp

Így mutatják ki a csillagjegyek a párjuk iránt érzett szeretetüket

Mindenki másként mutatja ki az érzéseit. S néha bonyodalmat is okozhat ez a párkapcsolatban, mert a másik nem érti társa szeretetnyelvét. A horoszkóp segít megfejteni párod viselkedését. Csillagjegye elárulja, hogyan mutatja ki az irántad érzett szeretetét.

A boldog párkapcsolat alapja, hogy ne csupán éreztesd a pároddal, hogy mennyire szereted, hanem valóban megbecsüld egyedülálló és különleges személyiségét. Ha elkötelezettségedet és csodálatodat oly módon mutatod ki, amivel világossá teszed, mit is érzel iránta, a párkapcsolatod jóval bensőségesebb színezetet kap. Ha nem tudod, miként tudasd szerelmeddel, hogyan is érzel iránta, a horoszkóp a segítségedre lehet… Íme!

Kos: A közös felfedezés élménye

A Kos él-hal a kalandokért. Éppen ezért olyan társra vágyik, akivel meg tudja osztani ezt a szenvedélyét. Menj tovább, mutasd meg neki, hogy mennyire fontos számodra ez a tulajdonsága: vedd kezedbe a gyeplőt és szervezz közös programot kettőtöknek. Ez bármi lehet: a közös kocogástól kezdve az egzotikus vakációig éppúgy, mint a legújabb étterem kipróbálása.

Bika: Kényeztesd el!

A Bika odavan az élet élvezeteiért, így ha kényezteted a szerelmedet, ő a figyelmességedet egészen biztosan meghálálja. Lepd meg wellness-nappal, amikor együtt fürdőztök, masszírozzátok a másikat. Varázsold az otthonodat termálfürdővé, de készíthetsz neki finom, többfogásos vacsorát, amelytől valóban úgy érezheti, hogy szeretettel van körülvéve.

Ikrek: Vedd le a lábáról valamilyen meglepetéssel!

Az Ikrek szellemi inspirációra vágyik a párkapcsolatában is. Így párjának nem csupán az eszét kell nagyra becsülnie, hanem folyamatosan felkelteni a kíváncsiságát is. Éppen ezért nála telitalálat a sok apró meglepetés, amellyel nem csupán elkötelezettnek érzi magát melletted, hanem a számára szükséges izgalmat is megtalálja a párkapcsolatban.

Rák: Csak rá figyelj!

Amikor a Rák a párkapcsolatában érzi az igaz szerelmet és biztonságot, neki ennél nem is kell több. Ha megadod neki az érzelmi és anyagi biztonságot, neki ez valódi szeretetet, a tökéletes világot jelenti. Ehhez elegendő, ha teljes mértékben jelen vagy az életében: tedd félre a telefonodat, és étkezés, beszélgetés közben kizárólag csakis rá figyelj.

Oroszlán: Dicsérd és bókolj neki!

Az Oroszlán melegszívű és nagylelkű, ám nem csekély egóval is rendelkezik. Ha tudatni szeretnéd vele, mennyire szereted, nem kell mást tenned, mint őszinte megnyilvánulásokkal – s lehetőleg folyamatosan – tápláld a büszkeségét. Mondd el neki, mennyire szereted, mi teszi őt különlegessé. S ne felejtsd el megdicsérni, amikor a szerelméről biztosít téged.

Szűz: Erősítsd meg az érzéseit!

A Szűz az alaposságáról, kritikus természetéről ismert. S miután hírneve megelőzi őt, úgy érezheti, jóindulatát észre sem veszik a többiek. Ha megerősíted az érzéseit, nem csupán azt érezteted vele, hogy figyelsz rá, és eljut hozzád a benne rejtőzködő szerethető lélek, hanem azt is, hogy értékeled a gondolatait és a véleményét.

Így mutasd meg a szeretetedet a párodnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Így mutasd meg a szeretetedet a párodnak a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg: Kezeld őt egyenrangúan!

A Mérleg számára az egyensúlyról szól a párkapcsolat. Harmóniára, békére vágyik, ami oda vezethet, kezét-lábát töri igyekezetében, hogy szerelmét boldoggá tegye. Hajlamos többet adni, mint amennyit elfogad. Épp ezért tegyél te is ugyanakkor erőfeszítést, mint ő, miközben minden tekintetben teljesen egyenrangúan kezeld őt. Meglátod, hihetetlenül boldoggá teszed.

Skorpió: Legyél meghitt!

A Skorpió a szenvedélyességéről ismert. Imádja az intim közelséget, s még ha hűvösnek is tűnhet, viselkedése mély érzelmeket takar. Fájdalmasan érinti, ha úgy érzi, csak ő tesz a párkapcsolatért. Ahhoz, hogy megbecsülve érezhesse magát, fontos, hogy te is mutasd meg a szeretetedet. Neki tudnia kell, hogy mindenki másnál jobban vágysz rá.

Nyilas: Bátorítsd a szabad szellemét!

A Nyilas boldog párkapcsolatának feltétele, hogy párja megértse és elfogadja a szabadság iránti igényét. Imád felfedezni és kipróbálni új dolgokat, s ha jön az ihlet, nem érzi, hogy bárkinek is magyarázkodnia kellene. Add meg neki a szükséges szabadságot, támogasd a vállalkozó szellemét, mert így érzi csak igazán, hogy mennyire becsülöd és szereted őt.

Bak: Fejezd ki a háládat!

Bármit is csinál a Bak, azt mindig teljes erőbedobással teszi. Az energiája lenyűgöző, ám fárasztó is tud lenni. Ha elismered az erőfeszítéseit, azzal kimutatod az iránta érzett megbecsülésedet is. Fejezd ki, mennyire lenyűgöz a munkamorálja, s mennyire hálás vagy, hogy ennyit dolgozik a párkapcsolatotokért. Ezáltal örökre magadhoz kötöd.

Vízöntő: Izgalomba hoz az érdeklődési köre

A Vízöntő különleges és elragadó csillagjegy, aki persze mindig a saját feje után megy. Éppen ezért gyakran úgy érezheti, hogy a többiek félreértik, nem világos, miért is rajong bizonyos dolgokért. Ha vele együtt lelkesedsz, érdeklődsz a hobbijai iránt, úgy érezheti, tökéletesen megérted őt, és persze végre talált valakit, aki nagyon szereti.

Halak: Régi idők romantikus gesztusai

A Halak odavan a régmúlt idők romantikus gesztusaiért. Vágyik az udvarlásra, szereti, ha keresed a kegyét, s mindezeken túl hisz a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” végkifejletben. Ha éreztetni szeretnéd vele, hogy szívedből csodálod, ezeknek a gesztusoknak őszintének kell lenniük. Írj neki szerelmes levelet, s tedd a zsebébe, majd várd a reakcióját. Mindent elérsz vele…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top