Horoszkóp

Csak így érdemes szakítani a csillagjegyekkel

Szakítani nem könnyű. De ha mégis úgy érzed, ideje továbblépned, a horoszkóp javaslatát fontos megfogadni. Ha ezt teszed, a párod mondja ki az utolsó szót, s talán így sokkal könnyebb lehet minden...

Hosszabb párkapcsolatból senkinek sem könnyű kilépni. Még akkor sem, ha már teljesen elmúltak az érzelmek. Nagyon diplomatikusnak kell lenned, hogy a lehető legkisebb fájdalmat okozd a párodnak, mert szakítasz vele. A horoszkóp ugyanakkor megkönnyíti a dolgodat. Okos javaslatot ad, hogy mit tegyél, amiért a párod dönt a szakítás mellett…

Kos

Ha szakítani akarsz a Kossal, a legjobb módszer, ha mostantól elkezded szanaszét hagyni a holmijaidat. Legyél minél lustább és érdektelenebb, hárítsd rá a döntés felelősségét, húzd ki magad a közös programokból. Nagyon gyorsan keres magának másvalakit…

Bika

A Bika nem szereti a változásokat. Épp ezért, ha szakítani akarsz vele, forgasd fel az életét! Önmagában attól is kikészül, ha a bútorokat áttologatod a lakásban a tudta nélkül, ha pedig az előre eltervezett programokat rúgod fel, hamarosan ő mondja ki, hogy vége.

Ikrek

Az Ikrek számára a kommunikáció, a beszélgetés alapvetően fontos a párkapcsolatban. S ha mostantól úgy döntesz, hogy nem mondasz el neki semmit, kerülöd a beszélgetéseket, a közös időtöltést, biztos lehetsz benne, hamarosan egész máshol keresi az inspirációt, az ötleteket.

Rák

Ha egyszer a Rák párja lettél, nem lesz könnyű szakítanod vele. Ő ugyanis örökre veled akar maradni. Nagyon ragaszkodó csillagjegy, s sok mindent eltűr a kapcsolatban. Azt viszont nem, ha kritizálod a szüleit, a szeretteit, ahogyan azt sem, ha önzővé válsz, és csak saját magadra figyelsz.

Oroszlán

Az Oroszlán ki nem állhatja, ha szomorú vagy mellette, ha képtelen vagy örülni mindannak, amit nyújtani tud neked. Az is egyenes út a szakításhoz, ha átnézel rajta, tiszteletlenül, lenézően beszélsz vele, vagy egyszerűen érdektelennek mutatkozol. Nem tudja elfogadni, hogy nem ő nálad az első.

Szűz

Ha elkötelezted magad a Szűz mellett, nem jut eszedbe, hogy szakíts vele. Nem könnyen megy bele a párkapcsolatba, mert hosszú távban gondolkodik, és az elvárásai is meglehetősen magasak. Szóval, vele kapcsolatosan csak annyit tehetsz, hogy még azelőtt szakítasz, mielőtt elmélyülnek az érzelmek köztetek.

A horoszkóp szerint így a legegyszerűbb szakítani a csillagjegyekkel

A horoszkóp szerint így a legegyszerűbb szakítani a csillagjegyekkel (Fotó: Getty)

Mérleg

A Mérlegnek nagyon fontos a párkapcsolata. S ő minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldognak lásson téged. Az unalmat ugyanakkor gyűlöli, a semmittevéstől pedig teljesen kikészül. Ha pedig érdektelennek lát téged, s úgy érzi, már nem fontos neked, előbb-utóbb ő mondja ki, hogy vége.

Skorpió

A Skorpió nagyon szenvedélyes típus, de szavakkal nem fejezi ki az érzéseit. S még ha ő is ugyanúgy érez, ki nem állhatja, ha a szereteteddel ostromlod. Ha szakítani akarsz vele, készíts neki reggelit, hagyj szívecskés üzeneteket az asztalán, hívd fel naponta többször, hogy mennyire szereted, s ő fog elmenekülni tőled.

Nyilas

A Nyilas a szerelemre gyakran kihívásként tekint. S mivel szenvedélyes és meglehetősen aktív a hálószobában, te legyél minél passzívabb, persze csak akkor, ha azt szeretnéd, hogy szakítson veled. Ki nem állhatja ugyanis az unalmas pózokat, az egyhangúságot. Talán már az első „félresikerült próbálkozást” követően máshol keresi az izgalmat.

Bak

A Bak nagyon következetes és pragmatikus csillagjegy. Ha szakítani akarsz vele, nála valójában könnyen eléred, hogy kimondja: vége. Elég egy-két kellemetlen szituáció nyilvános helyen, hogy rájöjjön, nem veled akarja hosszú távon összekötni az életét.

Vízöntő

A Vízöntővel valójában egyszerű a dolgod, ha szakítani akarsz. Ő ugyanis nem igazán híve az elköteleződésnek. Szó nélkül lelép, csak kezdd el korlátozni, ellenőrizni és számon kérni, hogy kivel találkozott, mit csinált egész nap. A féltékenységet ki nem állhatja, de az is szakító ok nála, ha a holmijai közt matatsz.

Halak

A Halak álmodozó típus, s ezért, ha a mindennapi gondokkal zaklatod, azért nagyon ideges lesz, s egy idő után biztosan szakít veled. Bízd rá a csekkek befizetését, a bevásárlást, s minden olyan feladatot, amit eddig te csináltál a kapcsolatban. Nem fog neki tetszeni, egészen biztos…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top