Horoszkóp

A csillagjegyek ebből a jelből tudhatják, hogy vége a párkapcsolatuknak

Valójában több jele is lehet annak, amikor a párkapcsolat a szakítás felé sodródik. Csak nem biztos, hogy észre is veszed ezeket. A horoszkóp pontosan megmutatja, hogy mikor telik be a pohár a csillagjegyeknél...

Mindenki fel tud sorolni olyan dolgokat, amit egyszerűen ki nem állhat a párkapcsolatban. Nem számít, mennyire szeretünk valakit, vannak olyan dolgok, amit semmilyen körülmények között nem tudunk elnézni, megbocsátani. Ha ez bekövetkezik, nincs jövője a kapcsolatnak. Kíváncsi vagy, mi vezet a biztos szakításhoz a csillagjegyeknél? Íme a lista.

Kos

A Kos párkapcsolatából egy dolog semmiképpen sem hiányozhat: a szenvedély. Ha közte és párja között „laposodni” kezd a kapcsolat, nem szívesen tartja fenn azt a továbbiakban. Igaz, kész mindent megtenni, hogy az a bizonyos szikra újra lángra kapjon, ám ha azt látja, kár minden erőfeszítésért, nem vár tovább, s inkább a szakítás mellett dönt.

Bika

A Bika számára a legfontosabb dolog a bizalom, ha itt repedezni kezd a párkapcsolata, azonnal kihátrál belőle. Persze, amíg esélyt lát a folytatásra, megbocsát a párjának, ám csak abban az esetben, ha erre az együtt töltött idő mennyisége és minősége rászolgál. Ha a bizalom egyszer és mindenkorra odavész, semmi sem térítheti el, inkább továbbáll.

Ikrek

Az Ikrek nem bírja, ha ítélkeznek felette. Ha elkötelezi magát, az azt jelenti, hogy fontos neki a másik, és szereti. Ezzel együtt a legmélyebb gondolatait és érzéseit is megosztja vele. Ha azt tapasztalja, hogy a párja folyton bírálja a kevésbé pozitív tulajdonságai miatt, az többnyire érzékenyen érinti. Lehet, hogy nem azonnal szakít, de az a bizonyos léc elkezd rezegni.

Rák

A közömbösséget nem tudja megbocsátani a Rák. Érzékeny alkat, a szívét követi mindenben. Nem várja el a párjától, hogy pontosan úgy viselkedjen, mint ő, ám az érzések kifejezése nagyon fontos lehet. Éreznie és hallania is kell a társától, hogy mennyire szereti és csodálja, minden cselekedetének erről kell tanúskodnia, méghozzá olyan gyakran, amennyire csak lehet.

Oroszlán

Ha túl sokat kritizálja társa az Oroszlánt, az olyan, mintha a párkapcsolat sírját ásná meg. Ő ugyanis büszkébb ennél, s az értékeivel is tisztában van, s társától elvárja, hogy az erényeit elismerje. Az építő jellegű kritikától nem mászik a falra, ám ha folyamatosan azt hallja, hogy rosszul csinál mindent, ő sem marad sokáig a társa mellett, s inkább a szakítást választja.

Szűz

A Szűz szívesen ad tanácsokat. Elemző típus, s nem tudja megállni, hogy ne lássa el javaslatokkal a párját. Úgy véli, a szerelmét akkor tudja leginkább kimutatni, ha aktívan részt vesz a társa életében. Ha párja visszautasítja ezt, nem hallgatja meg a tanácsait, nem szívesen tölt több időt vele. Ő is figyelemre vágyik, s ha ezt nem kapja meg, inkább továbbáll.

Minden csillagjegy más okból szakít. Íme a legbiztosabb jelek (fotó: Getty)

Minden csillagjegy más okból szakít. Íme a legbiztosabb jelek (fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg nem szereti a vitákat, a túl sok pörlekedés a szakítás irányába tolja, ám még ezt is meg tudja bocsátani a párjának. Annak ellenére, hogy nem szereti a nézeteltéréseket, hajlandó küzdeni a szerelméért. Ám ha úgy érzi, párja nem tesz meg mindent, hogy a párkapcsolat működőképes maradjon, inkább feladja és a szakítás mellett dönt.

Skorpió

Bár a Skorpió tisztában van vele, hogy senki sem tökéletes, s elnézi a párja hibáit, egy dolgot képtelen megbocsátani: a megcsalást. Ha elkötelezi magát, az nála azt jelenti, hogy teljesen megbízik a párjában. Komoly kapcsolatot soha nem alakít ki olyannal, akit nem tart rá alkalmasnak. Ha párja eljátssza a bizalmat, a szakítás elkerülhetetlen lesz.

Nyilas

A Nyilas magasra teszi a lécet, mind saját magával, mind leendő párjával szemben. Ha kezdi úgy érezni, hogy társa már korántsem felel meg az elvárásainak, a párkapcsolat napjai valójában meg vannak számlálva. Imádja a kalandot, s ha azt tapasztalja, hogy párja akadályokat gördít elé ezen a téren, ő biztosan nem ismer kompromisszumot.

Bak

A Bak logikusan gondolkodik, így ha azt látja, valami nem működik a párkapcsolatában, mindent igyekszik megtenni, hogy megtalálni az okokat. Tisztában van vele, hogy a jó kapcsolat erőfeszítést igényel, s hajlandó keményen megdolgozni a szerelemért. Ha úgy tapasztalja, bármit is csinál, s még sincs igazán eredménye, feladja és a szakítás mellett dönt.

Vízöntő

A Vízöntő jól érzi magát új emberek társaságában, számára mindez izgalmas és nagyon szórakoztató. Éppen ezért párkapcsolatában is ragaszkodik a függetlenséghez. Inkább az egyedüllétet választja, minthogy olyan partnerrel kösse össze az életét, aki mellett úgy érzi, megfullad. Ha társa nem érti meg, szüksége van a saját élettérre is, a kapcsolatnak nincs jövője.

Halak

Meglehetősen sok dolognak kell történnie ahhoz, hogy a Halak kitegye a párja szűrét. Romantikus alkat, s ha valakit szeret, mély érzelmekkel viseltetik iránta. Egyáltalán nem önző, s nem zavarja, ha folyton ő hoz áldozatot a másikért. Ám ha azt észleli, hogy a párkapcsolat egyoldalú, s egyedül ő az, aki a boldogságért próbál tenni, nem habozik sokat, továbbáll.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top