Horoszkóp

Ezzel a romantikus filmmel vigasztalódnak szakítás után a csillagjegyek

A szerelmi csalódást, a szakítást senkinek sem könnyű megélnie. S hogy mégis viszonylag gyorsan és könnyen talpra állhass ismét, a horoszkóp találó javaslatot ad neked. Melyik romantikus filmen vigasztalódhatnak a csillagjegyek? Íme a válasz. Nem érdemes kihagyni... Sem szakítást követően, sem máskor.

Szerelmi csalódást, szakítást követően talán a legkevésbé sem vágysz rá, hogy a barátok boldogságát lásd, de egy remek romantikus vígjáték, jó sok rágcsálnivalóval és a szingli barátnőkkel segíthet átlendülni a legmélyebb ponton. Bár a filmek boldog végkifejlete valójában már az elején kiszámítható, mégis ilyenkor pontosan erre van a  legnagyobb szükséged. Ezek a romantikus történetek ugyanis visszaadhatják a hitedet, hogy a szerelem bármikor újra rád találhat. S melyik filmet érdemes megnézned? Csillagjegyednél megtalálod a választ.

Ez a romantikus film igazán neked való, ha épp szakítottál – meg amúgy is… (iStock)

Kos: Half Magic

Heather Graham, Stephanie Beatriz és Angela Kinsey főszereplésével készült a Half Magic (2018). A romantikus film három barátnőről, Honeyról, Eváról és Candyről szól, akik egymást támogatva és nőként próbálnak sikert elérni. Lényegre és sikerre törő Kosként vigaszt találsz ebben a filmben, amely a mélypont utáni talpra állást mutatja be, legyen szó randiról vagy az élet bármilyen már szegletéről. Ki ne hagyd!

Bika: Kőgazdag ázsiaiak

Az élet élvezetei, család és az eltökéltség, a Kőgazdag ázsiaiak című filmben minden benne van, ami a Bika álma. Ez a 2018-ban készült vígjáték Constance Wu és Henry Golding főszereplésével Rachel útját követi nyomon, aki Amerikában megismert szerelmét – aki egyébként egy befolyásos család sarja – kíséri Szingapúrba egyik barátja esküvőjére. Neked való film, imádni fogod.

Ikrek: A hihetetlen Jessica James

Mielőtt eljátszotta volna a nagyszerű, életmentő Ms. Fine szerepét a Booksmartban, a komikus Jessica Williams volt a Hihetetlen Jessica James. A Netflix vígjátéka Jessica pályáját követi nyomon: a drámaíróként dolgozó nő egy friss szakítást követően megismerkedik a hasonló cipőben járó Boone-val. Ikrek jegyűként nagyon szeretsz tanulni, tapasztalatok gyűjteni. Ez a film segít rájönni, hogy a szakításból is hasznos tudást szerezhetsz.

Rák: Rögtönzött szerelem

A Rák számára a szakítást követően a sírás a legjobb gyógyír, hiszen neki fontos, hogy érezze: megmaradtak az érzései. A Rögtönzött szerelem valójában nagyon is humoros romantikus vígjáték, amely valós történeten alapszik: a pakisztáni származású Kumail Nanjiani színész beleszeret az író Emily Gordonba, s azt meséli el, hogy a kulturális különbségek ellenére, és Emily súlyos egészségügyi problémái közepette miként sikerült a kapcsolatukért harcolni.

Oroszlán: Mindenki szeret valakit

A romantikus film főszereplője a sikeres Clara (Karla Souza), akinek már csak egy férfi hiányzik az életéből. Jobb híján rábeszéli egyik munkatársát, hogy kísérje el egy esküvőre, ahol muszáj megjelennie, s akit a párjaként mutathat be a családjának. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy megjelenik a helyszínen Clara exe is. Ezt a romantikus filmet Oroszlán jegyűként tutira imádni fogod, hiszen nagyon szereted a drámai helyzetekben bővelkedő történeteket.

Szűz: The Sun Is Also A Star

A 2019-es film Nicola Yoon könyvének filmadaptációja, főszereplői a cinikus Natasha (Yara Shahidi), és a reménytelenül romantikus Daniel (Charles Melton). A történet Natasha utolsó napját meséli el az Egyesült Államokban, mielőtt visszatoloncolnák őt Jamaicába a családjával együtt. Ezen a napon találkozik Daniellel, akivel persze azonnal egymásba szeretnek. Szűz jegyűként ez a film visszaadja neked a reményt, hogy szakítás után is mindig adódik alkalom a szerelemre, még akkor is, ha teljesen észszerűtlennek és reménytelennek tűnik minden.

Mérleg: Set It Up

Amikor Mérleg jegyűként megégeted magad, és szakításra kerül sor, nálad még ez sem jelenti, hogy a következő alkalommal ne látnád újra rózsaszín szemüvegen keresztül a világot és újdonsült párodat. A Netflix 2018-as filmje épp neked és a hozzád hasonlóan javíthatatlan romantikusoknak szól. Harper (Zoey Deutch), az agyondolgoztatott beosztott összefog hasonló cipőben járó kollégájával, hogy összehozzák főnökeiket. Vajon sikerül nekik? S ki lesz majd szerelmes?

Skorpió: Always Be My Maybe

Az Ali Wong és Randall Park főszereplésével készült vígjáték két gyerekkori jó barát egymásra találását mutatja be 15 év elteltével San Franciscóban. Egy romantikus vígjáték a személyiség fejlődéséről, a régóta várt szerelemről, az egók harcáról. Keanu Reeves szexi kameója pedig már csak hab a tortán. Skorpió jegyűként számodra kihagyhatatlan ez a film, akkor is ha épp most szakítottál, meg úgy valójában mindig, hiszen az életfelfogásodhoz tökéletesen illik. Nem is mondunk többet róla, ezt a romantikus filmet látnod kell!

Nyilas: Ibiza

Nyilas jegyűként te mindent elfelejtesz, és átértékelsz, amikor utazhatsz. Szakítás után nem is találhatnál nagyszerű programot, kikapcsolódást, mint a Netflix 2018-as filmjét, az Ibizát. A vígjáték főszereplője Harper (Gillian Jacobs), aki Barcelonába utazik munkaügyben, két barátnője társaságában. Ott megismerkedik a szexi DJ-vel, s mivel üzleti ügyei csúsznak, úgy dönt, követi a férfit Európa partifellegvárába, a csodás Ibizára. Kihagyhatlan filmes utazás vár rád…

Bak: Falling Inn Love

A Falling Inn Love története pontosan olyan, ami Bak jegyűként igazán a kedvedre való. A 2019-ben készült romantikus film főszereplője Gabriela (Christina Milian), aki munkahelye elvesztése után megnyer egy új-zélandi fogadót, s miközben az épület felújításán munkálkodik, beleszeret a neki segítő helyi fiúba. Romantika, szerelem, de csak épp annyira csöpögősen, ahogy te szereted… Kihagyhatatlan!

Vízöntő: Így csajozz egy földönkívülivel

A hetvenes évek Angliájának punk-rock világába kalauzoló történet főszereplője Zan (Elle Fanning), a földönkívüli, aki beleszeret egy földi halandóba. Különleges, igaz? Vízöntő jegyűként neked pontosan erre van szükséged a szakítást követően. Hajlamos lehetsz összeesküvés elméleteket gyártani, vajon ki is hibázott a kapcsolatodban: te vagy a volt párod. Mindenképpen nézd meg ezt a romantikus filmet, utána okosabb leszel…

Halak: The Last Summer

A 2019-es romantikus film az egyetem megkezdése előtti utolsó nyárról mesél. S egy baráti csapat utolsó féktelen nyaralását követi végig, megmutatva gyengeségüket és szerelmüket. Érzelmes és romantikus Halakként imádni fogja ezt az igazán bájos és kedves vígjátékot. Minden mondata neked való… Nem mellesleg a szakítást követően visszaadja a szerelembe vetett hitedet is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top