nlc.hu
Horoszkóp

Aszto-gyógyír: így heverd ki a szakítást

Asztro-gyógyír: így heverd ki a szakítást!

Hogyan és mit tehetsz? A horoszkóp ebben is segít neked.

Kos

Kos jegyűként a szakítást úgy heverheted ki a leggyorsabban, ha új hobbit, új elfoglaltságot keresel vagy egyszerűen csak azt teszed, ami igazán örömet okoz a számodra. Magaddal foglalkozol, semmi mással. Olyasmit teszel, amitől jobb lesz a hangulatod, amitől visszanyered az optimizmusodat, ami ismét energiával tölt fel. Ne gondolj a hibákra, hanem keress új lehetőségeket, új kalandokat, hiszen ez az életed.

Bika

Bika jegyűként szinte biztos, hogy a sebeidet ápolgatod a szakítást követően. Legalábbis az első néhány napban. Azt követően ugyanis belemerülsz a testi élvezetekbe. Olyan új helyeket nézel meg, amire a párkapcsolatod idején nem volt lehetőséged, drága éttermekben vacsorázol, és lehet, hogy beiktatsz egy-két wellnesshétvégét is. A felejtéshez és a továbblépéshez nem is találhatnál megfelelőbb kikapcsolódást.

Ikrek

Ikrek jegyűként egészen biztosan a baráti társaságodban vigasztalódsz. Horoszkópod szerint alapvetően vidám, laza és könnyed típus vagy, aki szívesen flörtöl, beszélget. Nem pazarlod az időt a bánatra, minél gyorsabban túl akarsz lépni a szakításon. Azt teszed, ami a leginkább feltölt. Előrenézel, keresed az újabb és reményeid szerint még jobb párkapcsolatot.

Így heverik ki a szakítást a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Sanja Baljkas

Rák

Rák jegyűként nem vagy könnyű helyzetben, hiszen téged kifejezetten mélyen érint a szakítás. Kudarcként éled meg, ezért inkább visszavonulsz a saját menedékedbe, így próbálod magad túltenni a bánaton. Miután jól kisírtad magad, a gyógyulás útjára lépsz. Vonzó vagy és nagyon szerethető, ezért hamarosan újabb párra találhatsz.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként rendkívül büszke csillagjegy vagy, ezért szerinted téged nem hagyhatnak el. Ha szakításra került sor, az utolsó szó is csak a tiéd lehetett. Bármennyire is fáj a szíved, kifelé nem mutatod, emelt fővel indulsz az újabb hódítás felé. Már csak azért is megmutatod az exednek, hogy tévedett.

Szűz

Szűz jegyűként tudomást sem akarsz venni a szakításról. Visszavonulót fújsz, és teljes erőddel a munkádra összpontosítasz. Logikus érveket, magyarázatot keresel, hogy miért is jobb neked így, közben a bánat persze emészt belülről. A feladatokkal mégis sikeresen tereled el a fájdalomról a figyelmed.

Mérleg

Mérleg jegyűként minden erőddel próbálod a lelki egyensúlyodat, a harmóniát megtalálni. Persze, folyamatosan erre törekszel, a mostani helyzetben mindez még nehezebb. A barátaidnak öntöd ki a szívedet, aztán felejtésként az egyik bulin gyorsan belebonyolódsz egy újabb és mondhatni, nem a legjobb kapcsolatba.

Skorpió

Skorpió jegyűként látszólag kemény vagy, és úgy teszel, mintha érzéketlen lennél az exed iránt. Belül szenvedsz, és közben azon agyalsz, mit tehetnél, hogy expárodnak is legalább annyira fájjon a szakítás, mint neked. Aztán eljutsz arra a pontra, hogy nem foglalkozol többé a múlttal, inkább előretekintesz, hiszen pontosan tudod, bőven akad még lehetőség a számodra.

Nyilas

Nyilas jegyűként a szakítás valójában egy lehetőség, hogy ismét nyiss a világ, a kalandok felé. Nem sokat töprengsz a múlton, nem esel kétségbe sem, éled és élvezed a szabadságodat. Keresed az újabb kihívást, ezért gyorsan beleveted magad az éjszakába és a baráti társaságokba.

Bak

Bak jegyűként hasonlóan gyakorlatias típus vagy, mint a Szűz csillagjegy. Hozzá hasonlóan te is a munkába veted bele magad. Újabb célokat tűzöl magad elé, és még nagyobb energiával indulsz a megvalósítás felé. Téged nem lehet elpusztítani, hiszen erős, szívós és rendkívül kitartó vagy.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem mutatsz érzéseket, ami valójában nem esik nehezedre, hiszen alapból sem vagy érzelgős, szentimentális típus. Igen meggyőzően alakítod a bátor csillagjegyet, aki pillantok alatt túllépett a szakításon. A szíved mélyén ugyanakkor szenvedsz, és neked is időre van szükséged a továbblépéshez.

Halak

Halak jegyűként a hosszú távú párkapcsolatok híve vagy. Érzelmes típusként csöppet sem hagy hidegen a szakítás, nagyon fáj a szíved, nagyon sokat sírsz. Hosszú időre lesz szükséged, mire túllépsz a bánaton. Az is biztos, hogy barátaidban és a családodban támogatásra találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top