nlc.hu
Horoszkóp

Szakítás és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon durván szakítanak

Ezek a csillagjegyek, amikor szakítanak egymással, annak biztosan sírás lesz a vége.

Oroszlán és a Skorpió

Két elképesztően szenvedélyes csillagjegy találkozásában szenvedélyes szerelem és még szenvedélyesebb szakítás következik. Az Oroszlán és a Skorpió kapcsolata mágikus erejű, valójában nagyon boldogok is lehetnének egymással. Hogy mégis szakításhoz vezet ez egészen elképesztő szerelem, annak oka, hogy mindketten nagyon domináns csillagjegyek, egyikük sem enged az akaratából a másik javára. Az Oroszlán kitüntető figyelemre, mindent elsöprő szeretetre vágyik. Amikor nem érzi mindezt, akkor már a párkapcsolatban sem érzi jól magát, inkább feláll és köszöni szépen az eddigieket. Persze, sosem ismerné be, hiszen ő annál sokkal büszkébb, mennyire fáj a lelkének a szakítás. A Skorpió annak ellenére, hogy érettebb típus, az Oroszlánnál is forrófejűbb. Minden apróságon fölkapja a vizet, párja folyamatos feltűnési vágya, a kacérkodása különösen bosszantja. Véleményét nem rejti véka alá, minden lehetséges alkalmat megragad, hogy számon kérje párja viselkedését. Kettőjük kapcsolatában botrányból, hangos veszekedésből, drámából biztosan nincs hiány. Mindketten borzasztóan önfejűek, csak a saját álláspontjukat szajkózzák, közben a feszültség szinte szó szerint tapintható közöttük. Nem véletlen, hogy végül elemi erővel robban a bomba, és a legdurvább veszekedést követően soha többé, még csak látni sem akarják egymást.

Csillagjegyek, akik nagyon csúnyán szakítanak

Fotó: Getty Images/mjrodafotografia

Ikrek és a Szűz

Az Ikrek és a Szűz uralkodó bolygója is a Merkúr. Nem véletlen, hogy remekül elbeszélgetnek, szellemileg erősen inspirálják egymást, viszont nagyjából ennyi az összes közös vonásuk. A Szűz óvatos, bölcs és megfontolt, az Ikrek laza, játékos, vidám és nagyon szórakoztató. Szóval, kettőjük párkapcsolata kívülről olyannak tűnhet, mintha a Szűz a szülő lenne, az Ikrek meg a gyerek. Utóbbi gondtalan és könnyed, a Szűz vele szemben tartózkodó és meglehetősen szigorú csillagjegy. Hajlamos mindent túlgondolni és túlzottan is komolyan venni. Az Ikrek igencsak gyakran felbosszantja, nem veszi őt komolyan vagy éppenséggel fittyet hány a Szűz javaslatára, véleményére. Nem véletlen, hogy kettőjük szakítását óriási robbanás előzi meg. A Szűz türelme a nullával egyenlő, képtelen magát türtőztetni. Ha vitára kerül a sor, igencsak durva dolgokat vág az Ikrek fejéhez. Az Ikrek viszont egyszerűen faképnél hagyja párját vagy semmibe veszi a Szűz érveit. Ráadásul a vitákban verhetetlen, mindig akad egy újabb és újabb érve. A Szűz mérgében pedig sikítani tudna. Amikor az Ikrek valósággal belebetegszik a Szűz folyamatos ellenőrzésébe, nem beszélve az unalomról, akkor szakítanak végleg. Kapcsolatuk valójában már az elején sem igazán működött, a folyamatos viták és veszekedések aztán mindkettőjüket meggyőzik, hogy ők biztosan nem egymásnak születtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top