nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel nagyon nehéz a szakítás

Csillagjegyek, akikkel nagyon nehéz a szakítás

Ezekkel a csillagjegyekkel csöppet sem élmény a szakítás.

Ikrek

Első pillantásra az Ikrekkel szakítani nem különösebben nehéz feladat, hiszen még csak drámára sem kell vele számítanod. Aztán hirtelen fordul a kocka, és a kettős jegyből kibújik a „dupla kisördög”, akinek pedig minden vágya, hogy megbosszulja a vele történteket. De legalábbis bizonyítsa, milyen rosszul döntöttél, hogy szakítottál vele.

Csillagjegyek és a szakítás

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák abban biztosan eltér az itt felsorolt csillagjegyektől, hogy benne nincs rosszindulat, viszont annál érzékenyebb. Vele azért rémálom a szakítás, mert zokog, drámázik, a lelkedre, a szívedre hat a fájdalmával. Nem feltétlenül manipulál – bár ez is benne lehet a pakliban –, ő valóban tragédiaként éli meg az elválást. Képes hónapokig szenvedni és a fájdalmával zaklatni.

Oroszlán

Az Oroszlán valójában nagyon is cuki marad ex-barátként is – de csak akkor, ha ő szakít. Ellenkező esetben ugyanis képtelen felfogni, miért és egyáltalán hogyan hagyhattad el őt, hiszen ő a tökéletes társ, mindent megtett érted, a kapcsolatért. Ő a győztes, az egész univerzum királya, aki iránt hálát, tiszteletet kéne érezned, amiért téged választott. Nos, tenni fog róla, hogy a szakítás benned is örök nyomokat hagyjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top