Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kikészülnek a megcsalástól

Ezek a csillagjegyek a horoszkóp szerint teljesen kikészülnek a megcsalástól. A horoszkóp szerint ők sosem bocsátják meg párjuknak a félrelépést. Vajon te köztük vagy? És a párod?

Bár vannak olyan csillagjegyek, akik csöppet sem féltékeny típusok, s talán a párjuk félrelépését is könnyebben megbocsátják, a megcsalás alapvetően mindenkinek fájdalmas érzés lehet. Ezek a csillagjegyek például teljesen kikészülnek. A horoszkópból kiderül, hogy miért éri őket ennyire fájdalmasan. Az ő párjuk kétségtelenül jobban teszi, ha előbb őszintén elmondja, hogy vége a kapcsolatnak, s csak a szakítást követően kezd valaki mással…

A Kos nem tűri el a megcsalást

A Kos az egyik legbüszkébb csillagjegy. S ha véletlenül a tudtára jut párja félrelépése, azonnal bosszút forral ellene. Nagyon kiborítja a megcsalás ténye, mert úgy érzi, az önérzetébe taposott a társra ezzel a lépéssel. Az is biztos, nem hagyja szó nélkül az esetet, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy a másik is hozzá hasonlóan szenvedjen. Azonnal szakít, és a lehető leggyorsabban új partner után néz. Korábbi párjának többé esélye sem lehet nála.

Ezeket a csillagjegyeket nagyon kiborítja a megcsalás ténye

Ezeket a csillagjegyeket nagyon kiborítja a megcsalás ténye (Fotó: Getty)

Az Oroszlán büszkesége nem tűri el a megcsalást

Ha az Oroszlán hűtlenségen éri a párját, semmilyen magyarázatot nem akar hallani, hanem azonnal összeszedi a holmiját, s faképnél hagyja a másikat. Persze mindezt hihetetlenül drámaian teszi, hogy partnere érezze, óriási hibát követett el. Ugyanakkor annál sokkal büszkébb, hogy beismerje bárki előtt is, hogy megcsalta a párja. Mindenkinek elmondja, hogy neki lett elege, s ezért csapta rá az ajtót a másikra. Hozzá sincs visszaút többé.

A Skorpió azonnal rájön a megcsalásra

A Skorpió előtt semmi sem maradhat titokban. Elképesztőek a radarjai, így azonnal kiszúrja a párja legapróbb rezdüléséből is, hogy valami nincs rendben. S ha a párja elkövette azt a hibát, hogy félrelépett, akkor jobban teszi, ha meg sem próbálja tagadni a félrelépést. A Skorpiónál a hazugság, a hűtlenség a legnagyobb vétek, amit elkövethet a párja, így biztos lehet benne, hogy sosem felejti el, amit ellene tett. A bizalmat végérvényesen elveszíti, enélkül pedig mit ér egy kapcsolat…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top