Horoszkóp

Ezeknél a csillagjegyeknél a hűtlenség válóok

Ezeknél a csillagjegyeknél nincs ok és persze lehetőség sem a magyarázkodásra. Ők sosem bocsátják meg párjuk hűtlenségét, náluk ez egyenlő a válással. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Mindegyik párkapcsolatban akadnak mélypontok. Talán épp ilyenkor kereshetik a párok valaki másnál a boldogságot. Ha pedig kiderül a hűtlenség, el kell döntened, vajon megbocsátasz-e félrelépő párodnak, vagy sem. Számtalan tényező játszhat szerepet a döntésben, s míg néhány csillagjegy hajlamos lehet a megbocsátásra, mások nem engednek az elveikből. Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik semmilyen félrelépést nem néznek el a társuknak.

1. Kos

A Kos mindig az eszére hallgat az érzelmei helyett, így a megcsalás tényétől sem tud szabadulni. Elképzelhető, hogy párjának azt mondja, megbocsát, ám a valóságban mindig benne marad fájdalom, a tüske. Ugyan nem haragtartó típus, ám a düh és a neheztelés hosszú ideig bántja a lelkét. Épp ezért nem árt, ha őszintén felteszi magának a kérdést: valóban sikerült túltennie magát a múlt sérelmein? Igazság szerint nála a hűtlenség nyomos érv a válásra.

2. Ikrek

Az Ikrek alapvetően jól érzik magát a szabadabb és lazább párkapcsolatban is. De nála is eljön a pont, amikor szorosabb kötelékre vágyik, s ekkor már nem szeretné az idejét olyan társra pazarolni, aki nem kötelezi el magát teljes mértékben mellette. Éppen ezért, ha kiderül, hogy párja megcsalta, ő nem lesz elnéző. Az érzelmeit teljesen félreteszi, nem tépelődik sokat a dolgon, inkább szakít és továbblépni.

Ezeknél a csillagjegyeknél válóok a hűtlenség (iStock)

3. Szűz

A Szűz valójában bármilyen problémával szembe tud nézni, ám ha arról van szó, hogy a párja megcsalta, tehetetlennek érzi magát. Azonnal magában keresi a baj forrását, magát hibáztatja, mert nem vette észre a hűtlenkedés első jeleit, s azon morfondírozik, mit kellett volna másként csinálnia. A “mi lett volna ha….” gondolkodással azonban csak még jobban magába sulykolja a hibás viselkedést, s nem csupán önmagának, de csalfa párjának sem tud megbocsátani.

4. Skorpió

A Skorpió sohasem felejt, s ő biztosan nem bocsátja meg a párja hűtlenkedést. A harag és a sértettség érzete nála soha nem múlik el, így ha mégis a párkapcsolat folytatása mellett tenné le a voksát, nem kizárt, hogy bosszút akar állni a párján társán mindazért, amit vele tett. S lehet, rövid ideig örömmel tölti el, hogy párja is szenved, ám a fájdalmát ez sem szünteti meg. Nem mellesleg a bizalmat sem kapja vissza a párja. S mivel nem bocsát meg, inkább a válás mellett dönt.

5. Vízöntő

A Vízöntő nem könnyen teremt bensőséges, mély érzelmeken alapuló kapcsolatot másokkal. Így, ha valaki mégis elrabolja a szívét, s a párkapcsolat komolyra fordul, az érzelmei is egyre mélyülnek. Az ilyen kapcsolatban nagyon hűséges típus, és természetesen ugyanezt várja a társától is. Éppen ezért, ha szerelme a hűtlenkedéssel összetöri a szívét, a sérelmet sosem tudja megbocsátani, és inkább benyújtja a válóper iránti kérelmet.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top