Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jó eséllyel megcsalnak téged

Nos, úgy tűnik, ezek a csillagjegyek a legkevésbé hűségesek a párkapcsolatban. Mindez önmagában persze még nem jelenti, hogy teljesen megbízhatatlanok lennének. A horoszkóp szerint, ha igazi társra találnak, ők is képesek lehiggadni...

Nem könnyű egész életen át hűségesnek maradni, de persze nem is lehetetlen. Ugyanakkor az is igaz, hogy vannak csillagjegyek, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, míg mások a megcsalás helyett inkább szakítanak a párjukkal, amikor valaki más dobogtatja meg a szívüket. S akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, a kapcsolat boldogsága, sikere és persze sikertelensége is mindkét félen egyaránt múlik.

A következő csillagjegyek néha meggondolatlanul döntenek, s élnek a pillanat adta csábítás lehetőségével… Persze, ez is egy általános horoszkóp, vagyis nem biztos, hogy mindenkire teljesen mértékben igaz, aki ezekben a jegyekben született… De azért nem árt az óvatosság.

Az Ikreknek kell a változatosság

Az Ikrek személyisége meglehetősen összetett. Amikor igazán szerelmes, nagyon kitartó tud lenni, de az is biztos, hogy unalmat, a monotonitást képtelen elviselni. Neki kell, hogy inspirálja őt a párja, de ő is mindent megtesz, hogy minél színesebbé varázsolja a párkapcsolatot. Az unalom az ellensége, de érdekes módon egyszerre ragaszkodik is a meglévő kapcsolatához. Viszont ilyenkor kívül keresheti az inspirációkat. Persze, ha igazán hozzáillő társra talál, kitartó és hűséges típus, ellenkező esetben viszont enged a csábításnak.

A Halak boldogságra vágyik

A Halak érzékeny típus, aki nagyon vágyik az érzelmi támogatásra, biztonságra. Hajlamos ugyanakkor a saját idealisztikus világában élni, s a tökéletes szerelemről, párkapcsolatról ábrándozni. Nem feltétlenül hűtlen típus, de amikor egy szimpatikus idegen feltűnően kedves, előzékeny, figyelmes vele, ő is elveszítheti a fejét. Persze, ha párjától megkapja ugyanezt, nincs oka máshol keresni a boldogító érzéseket…

Ezek a csillagjegyek jó eséllyel megcsalják a párjukat

Ezek a csillagjegyek jó eséllyel megcsalják a párjukat (fotó: Getty)

A Skorpió megcsal, ha..

A Skorpió az egyik leghűségesebb csillagjegy egészen addig, amíg biztos a párjában. Ha eljut a megcsalásig, annak általában komoly oka van. Ilyenkor úgy érzi, hogy párja már nem szereti őt, vagy éppenséggel bosszúból hűtlen, mert a másik ugyanezt tette vele. A szexualitás, az érzékiség számára különösen fontos, a visszautasítást nagyon rosszul viseli. S ha nem kapja meg a párjától, amire vágyik, könnyen lehet, máshol keresi az érintéseket.

A Mérleg hűtlen, mert szerelmet keres

A Mérleg nem szereti az egyedüllétet, neki a párkapcsolat mindennél fontosabb. Ezért a kapcsolatából inkább csak akkor lép ki, amikor új társra talál. Az is igaz, hogy mindenkor nagyon sok energiát fektet a kapcsolatába, de hosszú időbe telhet, mire észre veszi, hogy az erőfeszítései nem sokat érnek. S mivel az egyensúlyra törekszik, ha nem kapja meg a párjától, amit szeretne, s amit ő is beletesz a kapcsolatba, másvalakinél keresi a boldogságot. Nem dönt könnye, de ha megteszi, nincs visszaút nála.

Az Oroszlán nagyon büszke

Az Oroszlán szexuális étvágya átlag fölötti lehet. S épp ezért előfordulhat, hogy párja nem képes őt követni, ami előbb-utóbb a megcsaláshoz vezethet. Persze, ez nem jelenti, hogy képtelen lenne hűségben kitartani a párja mellett, de az is biztos, a másik embernek nagyon különlegesnek kell lennie. S bizony nem mindenki képes azt az önzetlen szeretetet, elfogadást megadni, amire az Oroszlán vágyik. Akinek sikerül elnyernie a szívét, odaadó és nagylelkű partnerre találhat benne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top