nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek nem a párkapcsolat a legfontosabb

3 csillagjegy, akiknek nem a párkapcsolat a legfontosabb

Ezek a csillagjegyek szívesebben hódolnak egyéb szenvedélyüknek, és nem érzik szükségességét, hogy randikkal, vagy a párjukkal töltsék minden szabadidejüket.

Szűz

A Szűz csillagjegyet a munkája általában sokkal jobban izgatja, mint a randizás gondolata. Szívesebben koncentrál arra, hogy az általa irányított csapat a legjobbat hozza ki magából, vagy ő készítse legfinomabb tejhabot, netán ő gyűjtse be munkájáért a legtöbb elismerést. Bármibe is fog, mindig a maximálisra törekszik. Ám nem azért nem foglalkoztatják a párkapcsolatok, mert túlságosan is lefoglalja a munkája, hanem mert nem könnyen fejezi ki az érzelmeit.

Csillagjegyek, akiknek nem fontos a párkapcsolat

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Nyilas

Az elkötelezettség nem a Nyilas erőssége, ám nem csupán azért hagyják hidegen a romantikus próbálkozások, mert ki nem állhatja az elvárásokat, hanem mert a szabadsága, az önállósága mindennél többet ér. Szívesen randizik, de ha épp nincs kivel, akkor sem esik pánikba, hiszen mindig talál örömteli pillanatokat az életében. Miért is töltené az idejét a randevúk szervezésével, amikor sokkal izgalmasabb élményekben lehet része Párizsban avagy Balin?

Vízöntő

A Vízöntő talán a legönállóbb, a legújítóbb szemléletű a csillagjegyek között. A szerelem gondolata helyett inkább folyamatosan azon agyal, miként is tehetné élhetőbbé a körülötte lévő világot. A randizás háttérbe szorul, ha olyan izgalmas dolgokkal kell foglalkoznia, mint a környezet megóvása, vagy az önkéntes munka. Jóval egyszerűbben meg lehet őt nyerni az igazán fontos társadalmi ügyeknek, mint a szerelmi élete felvirágoztatásának…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top