Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legmagányosabbak

Ezek a csillagjegyek nagyon sokszor magányosak. Persze, az más kérdés, hogyan élik meg az egyedüllétet. Valójában a magány nem feltétlenül takar negatív érzelmeket, élethelyzetet. A horoszkóp szerint ugyanis egészen jól elboldogulnak egyedül... Vajon te köztük vagy?

A magány és az egyedüllét valójában két különböző fogalom. Egyedül lenni nem biztos, hogy rossz érzéseket takar, vannak, akik tudatosan választják. Sőt, sokaknak időnként egyszerűen szükségük van az egyedüllétre, a nyugalomra, a csendre. Gyakran találni példát arra is, hogy valaki a párkapcsolatában magányos. Nem él egyedül, mégis úgy érzi, csak magára számíthat, mert párja nem támogatja őt.

Annak ellenére, hogy az ember alapvetően társas lény, semmi szégyellni való nincs abban, ha időnként a magány mellett döntesz. A következő csillagjegyeknek egyszerűen szükségük van a magányra, s ők sokszor önként választják ezt az életformát. Lehet, kicsit maguknak valók, de az tény, hogy az önállóságuk is nagyon fontos… A legboldogabb párkapcsolatban is.  

A Halak

A Halak vágyik talán a leggyakrabban a nyugalomra, a csendre és a saját társaságára. A valóság ugyanis sokszor riasztónak tűnhet, s ilyenkor a saját békés világába menekül. Olyan idilli helyre, mely a fantáziájában létezik. Nem a magányt választja, hiszen a „fejében” sosincs egyedül. Alapvetően is introvertált, befelé forduló típus, aki szeret befelé, a lelkére figyelni. Inspirációt gyűjt, ebből gyakran csodás versek, festmények születnek.

Ezek a csillagjegyek nagyon gyakran magányosak (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek sokszor inkább a magányt választják (fotó: Getty)

A Szűz

Csak azért, mert a Szűz hivatása gyakran elsőbbséget élvezhet a párkapcsolata fölött, még nem jelenti, hogy önként választaná a magányt. Nagy célokat tűz ki, melyeket tökéletesen akar kivitelezni, de azért szeretné a sikerét megosztani valakivel. Kifejezetten segítőkész típus, s komoly érzelmi űrt okoz nála, ha épp senki sincs az életében, akiről gondoskodhatna. Ugyanakkor mindig a minőségre törekszik, s sosem választana valaki csupán azért, hogy ne legyen egyedül. Akkor inkább a magány…

A Skorpió

A Skorpió a tipikus magányos farkas, akit valójában csöppet sem zavar, ha épp egyedül él. Párkapcsolatban nagy szüksége van az énidőre, amit természetesen a társának is megad. Gyakran talán túl nagy lehet ez a távolság. A probléma inkább ott kezdődik, hogy nehezen fejezi ki, mire is vágyik igazán a kapcsolatában, segítséget kérni pedig egyáltalán nem szeret. S ilyenkor hajlamos a szerelmét ellökni magától, mintsem hogy megbeszélje vele a problémákat vagy a saját vágyait.

Nyilas

A Nyilas nagyon büszke a függetlenségére, a szabadságára, pedig inkább csak arról van szó, hogy időnként neki is szüksége van a magányra. Sokan gondolják róla, hogy ő szívesebben utazik és járja be a világot egyedül, pedig a valóság inkább az, hogy senki sem csatlakozik hozzá. Nem könnyű ugyanis kijönni vele, mert nagyon nem szeret másokhoz alkalmazkodni. Az elköteleződéssel is akadnak gondjai, de a legnagyobb szerencséjére, ő valójában nagyon is jól megvan egyedül is.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top