Horoszkóp

Ezt gyűlölik a csillagjegyek a Valentin-napban

A Valentin-nap a szerelem, a romantika ünnepe. Valójában senkit sem hagy hidegen február 14. Mindenki szereti, és egy kicsit talán gyűlöli is. Vajon mi az, ami a leginkább taszítja a Valentin-napban a csillagjegyeket? A horoszkópból ez is kiderül.

A Valentin-napi őrület már januárban kezdetét vette, s a jeles dátum közeledtével a helyzet csak fokozódik. Nincs olyan üzlet, szolgáltatóegység, ahol február közepéig ne ez lenne a legfontosabb téma, s már az utcára sem lehet úgy kilépni, hogy ne ütközzünk a piros szívecskékbe. Mindenkinek mást jelent a Valentin-nap, s persze mindenki más és más oknál fogva gyűlöl benne valamit. Kíváncsi vagy rá, hogy a párod mit nem szeret benne? Vess egy pillantást a csillagjegyére, s mindjárt megtudod.

Kos – Úgy érzed, versenyezned kell a többi párral

Néhány csillagjegy szinte megőrül a Valentin-napért, sokaknak valójában rossz nézni, fanatizmusuk hova vezet. Kos jegyűként egyáltalán nem szereted, ha mások „lefőznek”, így mindent megteszel, hogy a legnagyobb plüss mackó vagy szív alakú lufi, a legszokatlanabb virágcsokor a te kezedben landoljon.

Bika – Semmi sem olyan finom, mint amilyennek látszik

Bika jegyűként valósággal elsüllyedsz a Valentin-napi édességek és cukorkák tengerében. Bárhova is fordulsz csokiszívek, bonbonok, rózsaszínű kekszek vesznek körbe. S mi ezzel a gond? Egyik sem olyan finom, mint amilyennek kívülről látszik, s ezért úgy érzed, csak kidobott pénz a Valentin-nap.

Ikrek – Erőltetettnek érzed a romantikus randit

Szó sincs arról, hogy Ikrek jegyűként ne lennél romantikus alkat, s ne lennél képes a szerelemre. Csak éppen szemedben a Valentin-nap olyan giccses és minden eredetiséget nélkülöző „ünnep”, amiben nem szívesen veszel részt. Erőltetettnek érzed, hogy ezen a napon „kötelező” a pároknak valamit együtt csinálniuk. Helyette legszívesebben elmenekülnél a hegyekbe.

Rák – Eszedbe jutnak a korábbi párkapcsolataid kudarcaid

Rák jegyűként számodra a Valentin-nap az emlékekről szól. Eszedbe jutnak egykori szerelmeid, s az összes olyan február 14-e, ami a lehető legrosszabbul sült el. Újra magad előtt látod, amikor egykori osztálytársad, aki nagyon bejött neked, helyetted a legjobb barátnődet hívta randira, vagy amikor az egyik exed elfelejtett ajándékot vásárolni neked.

Oroszlán – Úgy érzed, mindenkit ellöksz magadtól

Oroszlán jegyűként szükséged van rá, hogy imádjanak, s a Valentin-nap pont erről szól: párodnak bizonyítania kell, mennyire odavan érted. A gond csak az, hogy az irányítás ilyenkor kicsúszik a kezedből. Kétségbe vonod, hogy valóban szeretnek-e téged, s a minden realitást nélkülöző romantikus gesztusokra vágysz, különben megsértődsz.

Szűz – Pénzkidobás haszontalan dolgokra

Bár a környezetedben mindenki odáig van a Valentin-napi ajándékokért, Szűz jegyűként azonnal kiszúrod, azok mennyire rossz minőségűek és nevetségesek. S nem utolsósorban egy rakás pénzbe kerülnek. Szingliként talán még örültél is neki, hogy nem kellett kinyitnod a pénztárcádat. Persze, ez párkapcsolatban sem kötelező elvárás, te is tudod.

Ez az, amit a leginkább gyűlölnek a csillagjegyek a Valentin-napban (fotó: Getty)

Mérleg – Minden párról süt a boldogság

Nem lehetne valamit csinálni, hogy a boldog párok eltűnnének a színről? Mérleg jegyűként, ha rajtad múlna, törvénybe foglalnád, hogy a szerelmeseknek Valentin-napkor otthon kellene maradniuk, hiszen őket nézve sajog a szíved. De, amikor igazán boldog vagy a párod mellett, te ugyanígy viselkedsz, nem igaz?

Skorpió – Azonnal szerelmesnek kell lenned

Valentin-napon Skorpió jegyűként úgy érzed, azonnal fejest kell ugranod a párkapcsolatba. Felütöd az összes randi-appot, az összes barátodat, közeli-távoli ismerősöket, hogy nem ismernek-e neked való szinglit. A gond csak az, ha még nem készültél fel az új szerelemre, melynek következményeit február 15-én viseled…

Nyilas – Túl nagyok az elvárásaid Valentin-napon

Valentin-napon Nyilas jegyűként te is különleges élményre vágysz, ami csak aznap történhet meg. Arról ábrándozol, hogy titkos rajongód randira hív, netán az exed visszakönyörgi magát hozzád. S amikor rádöbbensz, hogy sajnos nem váltak valóra az álmaid, teljesen idiótának érzed magad. Nos, bárhogy is tagadod, még mindig hiszel a romantikában…

Bak – Minden túlságosan érzelmes és időrabló

Bak jegyűként, ha boldog párkapcsolatban élsz is, úgy érzed, a Valentin-nap semmi több, mint időpocsékolás, és értelmetlen az egész úgy, ahogy van. Mivel tiszteled a hagyományokat, részt veszel az ünneplésben, ám neheztelve, hiszen tudod, hogy jóval fontosabb dolgaid is lennének, mint rózsaszínű szívek között romantikázni.

Vízöntő – A fogyasztás mindenen túlmutat

Vízöntő jegyűként egyszerűen érthetetlen számodra, hogyan dőlhetnek be az emberek a vállalatok eladási taktikájának. A Valentin-nap ugyanis csak egyetlen nap, így felvetődhet a kérdés: mit lehet csinálni egy óriási plüssmacival, a színes lufikkal az ünnep után? Meg egyáltalán, minek ez az egész felhajtás? Minden nap szólhat a szerelemről…

Halak – Mindig beszippant a Valentin-nap

Halak jegyűként igyekszel a Valentin-napot kikerülni, hiszen jól tudod magadról, a szerelem ünnepe olyan, mint a pestis. Amint kezdetét veszi az előkészítés, nem tudsz ellenállni, s téged is beszippant a hangulata, pedig pontosan tudod, ez az egész felhajtás csak a külsőségekről szól. Mégsem tudsz ellenállni neki.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top