Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. február 15–16. – Szenvedély, érzelmek, lángolás

Ezen a hétvégén az érzelmeké a főszerep. Olyan érzésed lehet, mintha még mindig tartana a Valentin-nap. Sőt! Ez a hétvége igazán szenvedélyes és forró lehet. S miért is ne ünnepelhetnétek a szerelmet az egész hétvégén? A horoszkóp támogat benne.

Vajon mit jeleznek a bolygók a Valentin-napot követő hétvégére a szerelemben? Nos, még több érzelmet, még több szenvedélyt, még több szerelmet, mint amennyit megélhettél az elmúlt napon. S miért is ne tölthetnétek az egész hétvégét szenvedéllyel telve?

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként, ha kedvetek tartja, a Valentin-nap után is ünnepelhettek. Szombaton a Skorpió Hold a „18 karikás” programoknak kedvez. De ne feledd, semmi sem kötelező! Csak azt csináljátok, ami mindkettőtöknek jól esik! Vasárnap a Hold a Nyilasba, a Mars a Bakba lép. Az élvezeteket felváltja a céltudatosság.

Bika

Bika jegyűként nem lehet bírni veled ezen a hétvégén: rajongásod, az érzelmeid ezerrel lobognak. Vigyázz, ne égesd meg a szerelmedet! Nem kell visszafognod magad, csak figyeld a reakcióit! Ne ijeszd meg, ne sürgesd, és ne erőltess rá semmit! Inkább kérdezz, és vedd figyelembe az ő javaslatait is!

Ikrek

Ikrek jegyűként csak akkor fogod élvezni ezt a hétvégét, ha egészséges vagy. Vigyázz magadra! A szél, a hűvös levegő ellen védened kell magad, mert könnyen megfázhatsz. Vasárnap már jobb lesz a helyzet, és ezzel együtt a hangulatod is. A párodra több figyelmet és energiát fordítasz, amit tolerálni fog, hiszen ismer téged.

Rák

Rák jegyűként semmiképp se engedd, hogy a gyerekek, vagy a gyerekvállalás témája közétek álljon ezen a hétvégén! Nem kell mindig mindenben egyetértenetek, de nem is kell elfojtanotok a véleményeteket. Ahhoz, hogy ebből ne legyen vita, mindenképpen a békére kellene törekednetek.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szombaton nem sok kedved lesz kimozdulni otthonról, e helyett szívesebben kuckóznál be kettesben a kedveseddel. A mai lehetne amolyan pót Valentin-nap. Vasárnap már visszatér az energiád, és úgy érzed, bármire képes vagy. Tőled, tőletek függ, hogy ezt hogyan hasznosítjátok…

Szűz

Szűz jegyűként a pénteki Valentin-nap jó ürügy, hogy meglepjétek egymást. Persze nem kell óriási összeget költeni. Ez a hétvége kimondottan alkalmas kirándulásra, sétára, természetjárásra. Legyen az ajándék egy olyan hely meglátogatása, ahol kapcsolatotok elején jártatok!

A szenvedélyről, a szerelemről szól ez a hétvége (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként semmiképpen se utánozz másokat! Ne akarj megfelelni senkinek! A szerelmed olyannak szeret, amilyen vagy. S pontosan ezért a Valentin-nap utáni hétvégét is azzal töltsétek, ami csakis rólatok szól! Persze lehetnek családi kötelezettségek, de szerencsére marad időtök egymásra is…

Skorpió

Skorpió jegyűként a Skorpió jelében járó Hold miatt szombaton egyszerre leszel sértődékeny és rendkívül szenvedélyes. Ez a párodnak egyszerre kihívás és vonzás is. Ő nem bánja, hogy ilyen ellentmondásos vagy, mert épp ebbe szeretett bele. Csupán néha elfárad, mert képtelen követni a hangulatingadozásodat…

Nyilas

Nyilas jegyűként a Valentin-nap utáni hétvégére rányomja bélyegét az elvárás. Muszáj egyeztetnetek, hogy mire vágytok, mit szeretnétek. Fölösleges olyan terheket magatokra vennetek, aminek semmi köze a másik vágyaihoz. Kommunikáció nélkül az egész puszta találgatás…

Bak

Bak jegyűként a barátokkal feloldódhattok, sokat nevethettek. Ezen a hétvégén pontosan erre van szükségetek. A jó kedvhez nincs szükség alkoholra. Legyetek óvatosak, mert most az alkohol gyorsabban hat, és nem mindenkire van jó hatással. Ti elsősorban egymásra vigyázzatok a szerelmeddel.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként mindenáron meg akarod tervezni a hétvégét. Határozott elképzeléseid vannak, amelyek nem biztos, hogy egyeznek a párodéval. A konfliktust csak úgy kerülheted el, ha észreveszed mindazt, ami neki nem tetszik. Ezek után módosítanod kéne a szándékodat…

Halak

Halak jegyűként szombaton elemedben leszel, s a szíved is csordultig telik szeretettel. Ennek legnagyobb nyertese a kedvesed. Mindenféle finomsággal kényezteted, miközben arra vágysz, hogy ő is kitaláljon valami meglepetést számodra. Kicsit segíthetsz neki: célozz rá, aminek igazán örülnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top