Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. október 10–11. – Feszültség, nézeteltérés fenyeget

Vigyázz, a hétvégén sértődésre, összeütközésre kell készülnöd. Őrizd meg a nyugalmad, legyél te a békés, biztos pont a kapcsolatban.

Ahogy megyünk az őszbe, ködössé válhat a kapcsolatotok is, őrködnöd kell fölötte. A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mintha minden összeesküdött volna ellenetek szombaton: olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek gyökeres nézetkülönbségből adódó vita veszélyét jelzik. Vasárnap kicsit javul a helyzet. Ekkor a párod pánikját kellene enyhítened kedvességgel.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A közlekedők meg lesznek bolondulva a bolygók szerint. Olyan érzésed lesz, mintha senki sem ismerné a KRESZ-t. Amennyiben el akarod kerülni a balesetet, helyettük is vigyáznod kell. Akkor is, ha a kedvesed szerint túl engedékeny vagy. Jobb ez, mint egy baleset…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Nézeteltérések fenyegetnek (Fotó: Pixabay)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Anyagi gondok árnyékolhatják be a hétvégéteket. Holott ez olyan ciki. Ne engedd, hogy a pénz, illetve a pénztelenség domináljon! Találjatok ki ingyenes szórakozást! A séta például nem kerül semmibe. Vagy főzhettek együtt. Főleg, ha ez szokatlan szituáció…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmetek tűzpróbája, kapcsolatotok szakítópróbája lehet ez a hétvége. A Rák Hold szerint minden okod meglesz a sértődésre. De tudd, hogy ez óriási öngól lenne! A szombat látszik kritikusnak. Vasárnap sem múlik el a veszély, de már könnyebb lesz…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindketten ingerlékenyek lesztek ezen a hétvégén az égi folyamatok szerint. Mindketten aggódtok valami miatt. Nehéz a külvilág pressziója alól kivonni magatokat. Pedig a hétvége erről szólhatna: bújjatok el kettesben, kapcsoljátok ki a telefonotokat!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek vagy gyerekes felnőttek, vagy a te gyerekes viselkedésed okozhat konfliktust szombaton. A párod jogosan morog. Te pedig véded azt, aki hibázott. Minek? Csak olaj a tűzre, ha szembeszállsz. Törekedj a béke helyreállítására! Nagy kincs…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Annyi feszültség van benned, hogy rád lehetne kötni egy erőművet, és egy város energiaellátása biztosítva lenne. Le kéne vezetned a feszkót. De nem a kedveseden! Jógázz, sportolj! Csak ne provokáld azt a jó embert, mert felesleges veszekedésbe torkollik a dolog.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rosszul viselitek, hogy nem lehet külföldre utazni? Jogos, de ettől még kimozdulhattok. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy kiránduljatok, piknikezzetek. Az ősz nem zárja ki a romantikázást. Ha zord az idő, akkor vigyetek magatokkal meleg plédet és forró teát vagy forralt bort!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvatosan költs ezen a hétvégén! A szombati bolygószembenállások anyagi veszteséget jeleznek. Engedd meg, hogy a párod beleszólhasson abba, hogy mit veszel meg! Határozd el, hogy nem sértődsz meg, ha megrázza a fejét, és nem engedi, hogy bármire pénzt adj ki!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége kritikusnak ígérkezik a szerelmetek szempontjából. A szombat szörnyen megviseli a párodat. Bármit mondasz, kritikának, támadásnak veszi és sírva fakad. Közben azzal vádol, hogy már nem szereted. Ne rántsd meg a vállad! Inkább nyugtasd meg!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Unod már, hogy minden hétvégén takarítás, bevásárlás, családlátogatás? Szólj a kedvesednek, hogy ettől leesik a libidód, és elmegy a kedved mindentől! Csináljatok olyasmit, amit nem szoktatok! Menjetek új helyre! Főzzetek más ételeket! Próbáljatok ki ismeretlen pózokat!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szabad folyton másokról vagy mások gondjairól vitáznotok. Felesleges a párkapcsolatotokat mérgeznetek a külvilág bajaival. Beszéljetek önmagatokról, kettőtökről, saját gondolataitokról! És legyetek kettesben, mert ezáltal megerősíthetitek a kapcsolatotokat.

Ez is érdekelhet szomorú Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top