nlc.hu
Horoszkóp

5 sport, amit a Mérleg utál

5 edzésforma, amit a Mérlegek utálni fognak

Bemutattuk már, mi lenne az 5 ideális sport a Mérleg jegyűeknek. Most következzen 5 olyan, amit semmiképp ne erőltessünk ennél a csillagjegynél!

A társaságkedvelő Mérleg inkább barátkozni és csevegni jár az edzőterembe, így nála az egyéni sportok nem jönnek számításba. Persze ha már edzőterem: amint kiderül számára, hogy melyik az a mozgásforma, amivel látványos izomzatot lehet alakítani, vagy viszonylag kis befektetéssel jót tenni nem túl gyors anyagcseréjének, nem fog habozni. Belevág, és nem adja fel, amíg nem gyönyörködhet az elért eredményben!

Mi az az öt edzéstípus, amit alaposan járjanak körül, mielőtt drága sportcuccokat vásárolnának hozzá maguknak?

futás

Fotó: Unsplash

1/5 Futás

A Mérlegek nem azok a típusú emberek, akik felvesznek egy futócipőt, bedugják a fülhallgatót, és elmennek egyet futni egyedül. Társas lények, és minden tevékenységhez társaságot keresnek, akár munkáról, rendezvényen való megjelenésről, vagy sportról legyen szó. Talán egy futócsoporthoz csatlakoznának, de egyedül semmiképpen! Mindig is előnyben fogják részesíteni azokat az edzésformákat, ahol nem csak társaságban lehetnek, de társasági életet is tudnak élni.

2/5 Úszás

Hasonló okokból, mint a futást, az úszást sem fogják szeretni a Mérlegek. Az egyéni sportokat nem nekik találták ki, egyszerűen szeretnének emberekkel érintkezni, az pedig kevés, hogy biccentenek egyet a sporttársnak a medencébe ugrás előtt.

Míg a legtöbb ember tökéletes helynek találja az úszómedencét, hogy levezesse az energiáit, vagy sportoljon, a Mérlegek nem látják túl sok értelmét. Számukra a medence csak egy lehetőség, ahol vízben lehet lazítani, és meginni pár italt a barátokkal.

úszás

Fotó: Unsplash

3/5 Kardiotréning

Mivel a Mérleg jegyűek előnyben részesítik az alacsony intenzitású gyakorlatokat, igyekeznek olyan távol tartani magukat a kardio edzésformáktól, amilyen messze csak tudják. De sajnos ezt nem feltétlenül ússzák meg, ugyanis lassú anyagcseréjük miatt éppenhogy csodásan hat rájuk a kardio.

A Mérlegek számára ezek a legrosszabb pillanatok egy edzőteremben: futógépen gyaloglás vagy elliptikus tréneren gyötrődés. Viszont, ha valaki áll mellettük, és esetleg cseveghetnek kicsit… esetleg erről is meggondolják magukat.

4/5 Minden, amiben harcolnak

A bokszért és a Krav Magaért milliók rajonganak világszerte. De nem a Mérlegek! Semmi olyan sportot nem szeretnek, ami előtérbe helyezi az öklöt és vádlit, vagy ahol megsérülhetnek, így ezekre az órákra aligha fognak jelentkezni. Vannak persze olyan harcművészeti ágak, ahol teljese filozófia épül a mozgás köré, azaz mégis lehet, hogy találnak ezek közt olyat – csak az ellenfelet ne kelljen képen vágni.

boksz

Fotó: Pixabay

5/5 CrossFit

A CrossFit egy fantasztikus módszer, ami merít a súlyemelés, gimnasztika, állóképességi sportok módszereiből, és még azon túl is. De nem lesz túl vágykeltő a Mérlegek számára…

A gyakorlatok túlságosan intenzívek, és túl nagy erőfeszítést kíván a testtől – ezek egyike sem hangzik vonzóan a leendő kedvenc mozgásformájukat kereső Mérleg jegyűeknek.

(via TheTalko)

Ez is érdekelhet sportolónő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top