Horoszkóp

Ennyire szerencsések a szerelemben a csillagjegyek

Vannak, akik a munkájukban sikert sikerre halmoznak, de a szerelemben közel sem ennyire szerencsések. Másoknak a magánéletük tökéletes, mert az ideális társsal élhetnek együtt. Hogy ki mennyire szerencsés a szerelemben, az a csillagjegyén is múlhat... Nos, vajon mit mond rólad a horoszkóp?

Vajon mennyire vagy szerencsés a szerelemben? Könnyen ismerkedsz, és mindig szuper kapcsolataid vannak, vagy hajlamos lehetsz elszúrni a szerelmeket? Vajon miért élsz egyedül? Miért nem találtad meg eddig a párodat? A horoszkópból kiolvashatod a választ.

A Kos

Kos jegyűként vagány, belevaló társat képzelsz magad mellé. Ugyanakkor a saját érdekeidet tartod szem előtt, nem szívesen kötsz kompromisszumokat. Lelkes, szenvedélyes természetedet csak kevesen képesek követni. Hogy neked nincs szerencséd a szerelemben? Nos, ez egyáltalán nem igaz. Ha egyedül élsz, az inkább annak tudható be, hogy nem sokan képesek olyan hőfokon pörögni, mint te.

A Bika

Nem könnyű megtalálni veled a hangot. Eleinte legalábbis biztosan nem. Bika jegyűként nehezen nyílsz meg, nem könnyed adod ki magadat mások előtt. Valódi és boldog párkapcsolatra akkor találhatsz, ha olyasvalakivel ismerkedsz össze, aki elég türelmet mutat irántad, és aki mellett te is igazán kényelemben érezheted magad. Nem mellesleg a szenvedély is izzik közöttetek.

Az Ikrek

Hogy olyan párra találhass, amilyenre a lelked mélyén vágyakozol, először is rá kell jönnöd, ki is vagy valójában, és mit szeretnél az életben elérni. Amint előrehaladsz az önismeret terén, a válaszokat magadtól tudni fogod. Mindez sokkal könnyebb, mint azt Ikrek jegyűként most még gondolod. A boldogsághoz nem árt tudnod, milyen társat keresel, ki mellett tudnál biztosan megállapodni.

A Rák

Le kell szoknod a túlzott érzékenységről, hogy mindent a lelkedre veszel, és megsértődsz a kritikákon, a megjegyzéseken. Rák jegyűként valóban nagyon érzékeny típus vagy. De használva különleges empatikus képességedet, elkerülhetnéd a párkapcsolatod bukását. A hangulathullámzást nem mindenki tudja követni, és azt sem várja a szerelmed, hogy folyton feláldozd magadat érte. 

Az Oroszlán

Folyamatosan elvárod partneredtől a visszaigazolásokat, a dicséreteket. Ugyanakkor mégis bizalmatlan vagy, és azt mantrázod, úgyis elromlik a legszebben induló párkapcsolat is. Állj a sarkadra, és Oroszlán jegyűként legyél belül is épp olyan határozott, mint amilyennek kívülről mutatod magadat. A sikeres párkapcsolathoz az sem árt, hogy nem akard folyton leuralni a párodat.

A Szűz

Valójában te saját magadnak állítasz akadályokat. Szűz jegyűként nagyon igényes és maximalista vagy önmagaddal szemben. Fontosak a céljaid, és nagyon nem szeretnél középszerűnek tűnni. Az elvárásaidat nagyon magasra helyezed, és éppen ez az oka, ha nem érzed magadat szerencsésnek a szerelemben. Adj időt magadnak és a párodnak, hogy rájöhess, sokkal több rejlik benne, mint amilyennek eleinte látod.

Szerencsés vagy a szerelemben? (iStock)

A Mérleg

Az észszerűség, a józan ész rendkívül fontos a számodra. Mérleg jegyűként csöppet sem szeretsz dönteni, mert nem biztos, hogy a logikus érvek a nyerők. Ki kellene lépned a komfortzónából, és időnként feszegetni a határokat. Legyél csak nyugodtan könnyedebb, lazább, bátrabb és akkor a szerelem is rád talál. Te nagyon erősen vonzod a másik nemet, szóval valójában semmi okod a panaszra.

A Skorpió

Előfordul, hogy Skorpió jegyűként harciasan, támadóan lépsz fel. Márpedig ezzel a viselkedéssel nem nyered el a többiek szimpátiáját. Aki veled szeretne randevúzni, nem árt, ha felköti a nadrágszárat. Szeretnél közel kerülni a másikhoz, ugyanakkor félsz megnyílni előtte. Vedd észre, ez mekkora ellentmondás. Bizalom nélkül egyetlen párkapcsolat sem működhet hosszú távon. Ezen is érdemes elgondolkodnod.

A Nyilas

Ha vállalod az elköteleződést, nagyon könnyen társara találhatsz. Nem könnyű ugyanis úgy párkapcsolatot kötni, ha közben vonakodsz, belemenj vagy mégsem. Nyilas jegyűként te sem úszhatod meg, hogy energiákat fektess az ismerkedésbe, és aztán a kapcsolatba is. A szerelem nem jelenti, hogy elveszítenél mindent, ami addig fontos volt neked. Talán csak eddig nem a legjobb helyen kerested a másik feledet.

A Bak

Be kene fejezned az unatkozást. Vigyél színt, izgalmakat az életedbe. Keress új hobbit, vágj bele olyan újdonságba, amit eddig nem csináltál. Bak jegyűként rá kéne jönnöd, hogy nem könnyű úgy randevúzni veled, ha nincs miről mesélned, ha az életet unalmasnak, egyhangúnak találod. Nálad tényleg nem a szerencsével van a gond, hanem valójában csakis veled. Ha csak picit változtatsz a szemléleteden, máris megnyílik a világ előtted.

A Vízöntő

Nem könnyű veled azonos hullámhosszra jutni, hiszen Vízöntő jegyűként nagyon különc és egyedi típus vagy. Azt is érdemes mielőbb eldöntened, szeretnél-e egyáltalán hosszú távú párkapcsolatot. A jelentkezők nem fognak örökké várni rád, szóval, ha az a másik fontos a szívednek, nem kellene hosszasan hezitálnod. Te nagyon is szerencsés lehetnél a szerelemben, ha élnél a szerencsés lehetőségekkel.

A Halak

Az a gond veled csupán, hogy nagyon sok romantikus filmet nézel, és a valóságot is pontosan ilyennek szeretnéd látni. Halak jegyűként el kellene fogadnod, a való élet egészen más, mint az álmaid, és nem létezik tökéletes, mindenek feletti szerelem. Onnantól, hogy rájössz minderre, a horoszkópod szerint olyan sokan sürögnek majd körülötted, hogy tudj válogatni a jelentkezők között…

(via Horoscope Fan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top