nlc.hu
Horoszkóp

Szerelem és a csillagjegyek

Ezért nem szerencsések ezek a csillagjegyek a szerelemben

Vajon a balszerencsén múlik, vagy ők csinálnak rosszul valamit?

Nyilas

Amikor végre olyan ember kerül az utadba, akivel nem csak flörtre, kalandra vágysz, hirtelen megtorpansz. Szinte szándékosan kerülöd, hibázol: késel, megsérted, csupa őrült dolog, ami arról szól, hogy ne kedveljen meg téged. Azzal magyarázod magadnak, hogy akit ennyi eltántorít, úgysem az igazi. Valójában attól félsz, nem vagy képes elég energiát fektetni egy komoly kapcsolatba… ezért inkább meg sem próbálod. Mi lenne, ha tennél egy kísérletet?

Csillagjegyek és a szerelem

(Fotó: Getty Images/Little Brown Rabbit Photography)

Szűz

Mindig, mindenben a legjobb akarsz lenni, és sokszor így is viselkedsz. A szerelemben mégis elgyengülsz, és folyton úgy érzed, nem vagy elég jó a párodnak. Mindig azt feszegeted, biztosan ő is így gondolja ezt. Addig ecseteled a saját hiányosságaidat, amíg egyszer csak betelik nála a pohár: tényleg nem lát benned többet, mint amennyit te belé beszélsz, és fel is út, le is út, inkább tovább áll.

Bak

Hajtod a karriert, a pénzt, az elismerést. De közben a legnagyobb elismerést nem veszed észre: a szerelmes tekintetet. Amiről már mindenki tud, mindenki beszél, hiszen látják, hogy ki van oda érted. Legyintesz… aztán elkezd foglalkoztatni a dolog. De mire feleszmélsz, és nyitsz felé, már késő. Nem fog örökké rád várni senki, akinek tetszel. Legyél fogékonyabb az irántad érdeklődőre, és ne halogasd az ismerkedést. Semmi nem tart örökké.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top